Livets nedturer

ohyeah

Tidilig i går kveld pakket jeg inn telefonen min for å sende den tilbake til Apple. Da jeg hadde gjort det fant jeg ut at jeg måtte ringe UPS sånn at vi kunne avtale når pakken skulle hentes, etter 15 minutter forsto jeg hva damen i den andre enden sa, trackingnummer. Hun var dansk og begynte å le av meg fordi jeg ikke forsto hva hun sa. Men hun kunne selvfølgelig ikke få hentet pakken før dagen etter, en gang mellom ni og ett, som da vil si at jeg kunne hatt telefonen min i mange timer ekstra enn det jeg trodde da jeg pakket den inn, og at jeg måtte stå opp klokken 8 for å være klar til hentingen. Jeg har altså delt seng med en Blackberry i natt(namnam) og ventet på at det skulle ringe. Jeg var våken helt fra klokken (fuckings) 8 og frem til kvart over ti, da gikk jeg ut i stuen og la fra meg telefonen og skulle bare inn på rommet for å slappe av.

Akkurat da jeg var på vei til å sovne ringte telefonen, og jeg har aldri i mitt liv vært så rask ut av sengen og ut i stuen, virkelig.. Så jeg fikk levert telefonen til UPS og gikk rett til sengen og sovnet. Der lå jeg og hostet/sov frem til klokken tre, og da jeg våknet tenkte jeg, wiiiii nå har jeg sikkert fått lønnen min så jeg kan dra hjem og drikke meg blid og fornøyd sammen med mine kjære venner fra sørlandet. Men nei, enda en drøm knust.. Jeg har 17,50kr på kortet og skal egentlig ha 5000... Akkurat nå sitter jeg i sofaen og tenker på hvordan bloggingen fremover skal bli når jeg ikke har noe å ta bilder med, alle andre i leiligheten dra hjem og hele facebooken min består av, Hjem til Kilsund idag, hjem til Tvedestrand idag, hjem idag, åå blir deilig å komme hjem idag, sitter på toget på vei hjem, hei jeg skal hjem idag! Jeg vil hjem til Mamma, familien min, jacuzzien, kinoen, gratis mat, kjærlighet, rommet mitt som har blitt gjort om til et prinsesserom ++++. Vet det er mange som har det ille i hverdagen sin og sånn, men akkurat nå hater jeg livet mitt veldig.. Gi meg pengene jeg har jobbet hardt for!

- Love K.A

Én kommentar

noraneset

06.okt.2011 kl.16:06

Uff da !

Urolig fin blogg !

Jeg leser bloggen din vær dag og jeg digger den skikkelig

Utrolig fint design og header .

Jeg bli utrolig takknemlig om du kommenterer på bloggen min <3

Tusen takk.

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits