Mitt liv som avhengig

på en ok måte

Alle som følger denne bloggen vet at jeg har en ting jeg elsker veldig høyt i denne verden og det er min kjære iPhone. Jeg mener det helt seriøst når jeg sier at jeg ikke kan gå fra stuen og inn på do uten å ha den med meg, og det er vel det som kalles amobilofobi. Jeg elsker telefonen min veldig høyt og jeg kan ikke leve uten den, men nå har jeg kommet til et veiskille.. Jeg må sende den på service, NOOooooOO!

For i går brukte jeg helt seriøst 35 minutter på å få sendt den av gårde pakken som skal få den fisket. Jeg måtte seriøst stave adressen min til han duden, som også sa, jeg vil sende deg en artikkel om hvordan du kan gjenopprette telefonen din og da kanskje den vil fungere som den skal igjen. Og da våknet det litt mer aggresive i meg, hvordan skal en artikkel hjelpe meg? De siste femten minuttene har jeg fortalt deg at hjemknappen, lydløsknappen og at kameraet zoomer av seg selv. Det vil ikke hjelpe meg noe å lese noe som helst å lese den artikkelen, telefonen min må fikses fordi det ikke er kontakt mellom telefonen og knappene og noe kameraet mitt funker ikke!  Det var det og da sa han at han skulle sende meg en pakke og det gjorde han, så i kveld er den siste dagen jeg har med telefonen min før den sendes av gårde, oooooomg! Fem dager uten tlf, fuck my life hard!!!!

Er du avhengig av telefonen din?

- Love K.A

Én kommentar

Lisa -unchangeable

05.okt.2011 kl.08:39

Tror ikke jeg er avhengig av den, men jeg liker å ha den med meg litt overalt.. Hvis jeg ikke har den føler jeg at jeg ikke har kontakt med omverdenen. Så jeg blir litt ensom uten den egentlig, haha ;)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits