Til salg

kom å kjøp

OK, jeg har ikke akkurat en salgsblogg, men jeg er desperat etter å kvitte meg med noe! For jeg fikk en sekk av oldermoren min til konfirmasjonen. JA, jeg vet det jeg har fått den i gave til noe av det største i livet, men hva skal jeg med en tursekk på 80 liter da? Sorry kjære oldermor, men jeg har absolutt ikke bruk for den og den tar bare opp plass på rommet mitt. Den er fantastisk og ser sånn her ut!

Ryggplater som beveger seg med kroppen

Ok, så det hadde vært flott om noen av dere kjære lesere vil kjøpe den iløpet av morgendagen eller onsdag, fordi jeg skal på fest i helgen, and I'm gonna get wasted. Jeg er som regel et bra forbilde, drink the pain away, kids! Hvertfall hvis noen er keene så kan dere gå inn på DENNE linken å ringe meg. Den er ubrukt og koster egentlig 2300kr men jeg selger den for 1000, bitches! TUSEN kroner bare, og den har sånn ryggplater som beveger seg med ryggen din, sånn at den blir behagelig å ha på, yeyaah!

Noen som trenger en sekk?

- Love K.A

Én kommentar

Lisa -unchangeable

04.okt.2011 kl.08:33

Har dessverre en ubrukt sekk jeg også, som jeg ikke har bruk for... Så trenger nok ikke enda en ;)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits