Freday

yoyo

Så det er fredag, og jeg slapper av hjemme med Elisabeth og Mariell som akkurat har kommet hjem sammen med sin lillesøster sin Anna Elise. Og siden stort sett alle er med i bloggverden så må jeg jo legge ut hennes blogg daa. Sjekk ut annaaus.blogg.no!

Stjal dette fra Anna

 Ellers så fant jeg ut at jeg skulle gå hjem fra skolen idag, fordi jeg av en eller annen merkelig grunn var så sykt gira. Så der vandret jeg gjennom noen av Oslos gater mens jeg tenkte, hmm dette er veldig feil, og ja det det var egentlig veldig feil fordi det var siste dagen i semptember og det var 25 grader ute! What the fuck is going on up in here? Jeg gikk midt i solsteken og holdt på å svette ihjel, noe som var anske ugreit siden jeg akkurat hadde dusjet..

uinm.jpg

Åååå så fint det var i slottsparken, spesielt med den gravemaskinen der.. Men det var faktisk veldig fint og jeg koste meg mer enn vanlig på vei hjem. Jeg vet ikke helt hva det var jeg men jeg gikk hvertfall rundt som om jeg skulle vært gladkristen.. høhø!

Er det fint vær hos dere?

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits