Torsdagkveld

Wii

Idag sluttet vi tidlig på skolen så jeg tøyde litt og dro hjem, solen stekte og jeg holdt på å svette ihjel, namnam.. Hvertfall så hadde jeg faktisk ganske mye energi da jeg kom hjem, så jeg tenkte jeg ikke skulle sette meg ned i sofaen for da kom jeg til å bare dø der. Så jeg ryddet litt, hang opp klær og gikk ut med søpplen.  Så fant jeg ut at The Clevland show gikk så jeg satt meg for å se det, og helt rett jeg forsvant ned i sofaen og ble der.. Og jeg måtte le litt, det var ganske fun idag, men jeg elsker jo sånne show da, som feks Family Guy, hahaha!

6p9c.jpg

Så jeg koste meg Family Guy og middag, og da det var ferdig ville Marit at vi skulle se Black Swan, så her sitter vi tre og ser på en film som får meg til å bli litt redd for mitt eget liv..

6p9c.jpg

Omg, jeg kommer til å rive fjær ut av ryggen min en dag.. Det er sånn man blir av å ha ballett med en solist fra operaen, bare vent.. Uff det er en ganske skummel film altså, det er alt for mye sykt i den.. Nå river hun av huden på fingeren, AUUUUUU! fack!

Hva gjør dere idag?

- Love K.A

7 kommentarer

awessel

29.sep.2011 kl.23:02

Åååh, jeg vil også se Black Swan igjen! Jeg har vært på stranden, badet og solt meg. Også har jeg vært å spist jødisk nyttårsmiddag hos familien til Michael, nam nam! :P

Thea

30.sep.2011 kl.09:39

Okei, dere er så teite som ser den filmen! men siden dere først har gjort det, Kjetil, så for all del! Klø deg sånn på ryggen som du gjorde på DDD, sånn at Marit begynner å grine! OG vet du hva? dere har like skåler som oss :)

30.sep.2011 kl.16:00

Hei! Digger bloggen din! Kan ikke du legge ut dansevideoer?

Waby

30.sep.2011 kl.18:41

Thea: Neei, vi kan se den igjen :D haha, ja jeg har startet en trend på skolen med å kle seg på skolen :D Har vi? ooo, la oss ha et skåleparty!:)

Waby

30.sep.2011 kl.18:42

Anonym: Takk for det! Skal prøve på det :)

Waby

30.sep.2011 kl.18:42

awessel: Så koselig :D

helenelinnéa

30.sep.2011 kl.21:43

Family Guy er awesome. Og Black Swan er en sinnsykt bra film som jeg aldri skal se igjen.

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits