Beklager så mye

men...

Ja, jeg er ganske lei meg for at jeg ikke har bloget noe i det siste, men jeg har vært ganske sliten i det siste, og som dere vet så sovner jeg stort sett hver gang jeg kommer hjem.. Jeg føler liksom ikke jeg har noe å skrive for tiden, og at hver gang jeg skriver et innlegg så blir det bare masse ord fordi jeg må ha noe å skrive om. Det er ikke sikkert dere føler det sånn, men jeg gjør og det er kjipt å ikke kunne skrive om.. Eller jeg har jo ting å skrive om, men jeg får det ikke ut...!

 Er det noen som har noen gode råd? Jeg vil absolutt ikke slutte med blogging og sånn nå altså, hvis noen tolket dette som det, jeg har jo faktisk holdt på i to år i november! Så jeg håper dere overlever denne lille perioden med skrivesperre, og hver gang jeg skriver sånn er så har jeg masse å skrive om dagen etter, så det kan jo hende jeg ender opp med masse imorgen, jeg håper hvertfall veldig på det!

- Love K.A

5 kommentarer

awessel

28.sep.2011 kl.23:52

Les andres blogger, ikke bare de du kjenner, men andres, det gir hvertfall meg masse inspirasjon til ting å skrive om ;D

29.sep.2011 kl.15:02

kan du ikke ha litt flere bilder, ikke bare "webb" biler av deg :D

29.sep.2011 kl.17:05

Liker bloggen din :)

Er du homofil? :)

Waby

29.sep.2011 kl.19:20

Anonym: Jo, jeg pleier jo egentlig å gjøre det men så blir det litt sånn nå siden det ikke skjer noe...

Waby

29.sep.2011 kl.19:21

Anonym: Så bra! :) Nei er nok ikke det.

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits