Jeg ville dra hjem!

Og det gjorde jeg!

HÆHÆ, jeg har vært hjemme og det var kjempe deilige å se familien min igjen og ikke minst den deilige utsikten av vannet og alt det andre som hører til på en øy.

Det begynner å bli litt grått, men alikevel er jeg dødsglad hver gang jeg ser dette.. Men anyways, jeg var jo hjemme for å gjøre et moteshow jeg har gjort sånn fem år på rad nå, og jeg skulle egnentlig ta bilde av alle klæra jeg fikk, men så hadde jeg litt mye å gjøre så jeg rakk det ikke. Men det er ikke så farlig fordi det er ikke akkurat noe  jeg ville valgt ut selv bare så det er sagt. Etter vi hadde vært å gjort showet dro jeg til oldermoren min for å si hei, for jeg har ikke sett henne på alt for lenge! Og da jeg skulle gå igjen fant jeg en postkasse, og nå blir dere nok rimelig imponert, fordi JEG lagde denne da jeg gikk i 6 klasse! HOLLA


Sjekk jeg kunne lage roser da! Jeg er veldig stolt av at den faktisk henger oppe enda, og jeg vil bare si at jeg synes mine blomster var sykt mye finere enn den gaupen bak meg der.. LOOL neida, men jeg har kost meg veldig hjemme, og jeg har slappet helt av når jeg først har vært skikkelig hjemme, jeg hadde til og med litt søsken tid med Angellina, og vi hadde stort sett latterkrampe gjennom hele filmen vi så, nemlig Fame forestillingen!


Fy så digg det er å være hjemme i et litt mer moderne hjem enn det jeg har i Oslo.. I love my old house!

- Hva har dere gjort i helgen?

- Love K.A

Én kommentar

☆Silje Erika☆

27.sep.2011 kl.10:25

Jeg holder på å lage den videoen til å minnes ofrene på Utøya og i Oslo. Også trenger jeg flere til å bli med og sende inn et bilde :) Du sa du ville bli med :D

Du kan finne ut mer her:

http://siljeerika.blogg.no/1317111287_husk__minnes_ofrene_p.html

Så håper jeg at du vil bli med<3 Klem Silje Erika^^

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits