Bussblogging

Yoyo

Nå sitter jeg på bussen på vei sørover for å gjøre et moteshow imorgen. Jeg har vel gjort dette showet hvert år fem år på rad nå, så det var koselig å bli spurt igjen nå siden jeg har flyttet.
Og jeg vet jeg har skrevet dette før men jeg må bare få sagt det.. Hvorfor(?!?!?!) skal dere fucka mennesker alltid(?!?!?!) kjøre seteryggene deres inn i knæra mine(?!?!?!). Jeg har faktisk ganske lange ben og de er faktisk ganske verdifulle for meg, for jeg skal faktisk kunne gå, rullestol passer meg ikke helt..



Her skulle det vært et bilde som viser hvor dårlig plass jeg har, men siden konkurrenten har et helt FUCKA Internett så blir det heller en liten feilmelding her nå, please hold.



Ååå, jeg blir helt skada av dette, bokstavelig talt.. Først satt det en jente foran meg og hun var she Røldal helt ok, helt til hun valgte å kaste seg bakover å knuse kneskålen min. Jeg har Mama Africa bak meg som gjerne vel flette meg og driver å tar på håret mitt hele tiden, og hun vil også veldig gjerne at jeg skal gi henne nr mitt fordi hun har en veldig pen datter som bare er 28 år og har to barn, pappa Waby.
Men jeg er ikke ferdig, på min venstre side har jeg en dame som kommer rett fra kunsternes hus.. Hun har turkise skinnbukser, oransj t-skjorte, sånn troll hår, og en svæær ring i nesen med en lenke opp til øret, litt sånn indian flawor. Og sist men ikke minst, nasisten som har tatt over plassen til jenten foran meg, som valgte å legge ned det andre sete da jeg hadde satt meg sånn at bena mine var under det, han harker slim fra halsen, har et hakekors tattovert på hånden, sammen med masse annet ræl. Kroppsbyggningen hans er som om han skulle ha vært med på Jersey Shore i noen måneder.. Ikke kult, jeg er redd! Hater kollektivtrafikken, det er alt jeg vil si om det, blogges!

Håper dere har det bedre enn meg..

- Love K.A

5 kommentarer

solveigfjell

23.sep.2011 kl.12:12

Hahaha, ler! Kos deg videre på bussen! :P
moteshow, hvor??

awessel

23.sep.2011 kl.12:54

Jeg føler med deg klagedyret :P

Tenk at du skal gå moteshow og at det blir gøy, så klarer du sikkert å ignorere de merkelige menneskene rundt deg...btw, er bussen såååå full på en fredags morgen? "/

Waby

23.sep.2011 kl.14:00

Donna & Sara: Arendal :)

Waby

23.sep.2011 kl.14:02

awessel: Du hadde klaget selv.. lover deg!

Det hjalp ikke å tenke på noe annet :P knæra mine led.. Ja det ar kjempe fult! overrasket meg faktisk

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits