Ny musikkvideo

wiiii!

Igår var jeg å jobbet rævva av meg skal jeg si dere! Jeg gjorde en musikkvideo for Gabrielle, som snart slipper en ny singel. Og altså jeg vet ikke helt om jeg har lov til å si navnet på sangen eller noe, men det jeg kan si er at jeg tror den kommer til å bli en ganske stor landeplage, akkurat som Ring Meg. Why? FORDI, da jeg var på vei til settet var jeg dum nok til å høre på musikk og da kom jeg over Ring Meg så da var den printet inn i hjernen og det var en smule kleint å skulle gå rundt å synge på den mens Gabrielle gikk rundt der liksom, men etter ca fem shots hadde jeg den på hjernen så det irriterer meg litt at den ikke er publisert enda, for da kan jeg liksom ikke høre på den..

Jeg har ikke tatt masse bilder siden vi gjorde en del ting, men de legger ut bilder som har blitt tatt av en fotograf så jeg skal se om jeg kan stjele dem. Hvertfall så var jeg helt utslitt da jeg kom hjem, jeg hoppet og danset i alt for mange timer opog jeg skulle til og med spille interessert i ei jente som så ut som en feilprodusert barbie, og samtalen var så umulig å holde fordi jeg fikk så korte svar at jeg nesten klikket og slo ut silikonen hennes, men så gjorde jeg det ikke.. Og dere vet, mat var jo ikke akkurat noe det ble for mye av, så jeg gikk innom McDonald's og møtte en eldre mann som kom til meg og sa han kjente meg og alt, og jeg ble ganske flau fordi alle sto å så på at jeg sto å snakket med en stakkars psykisk syk mann, som virkelig ikke burde gått rundt alene, for han gjorde meg redd.. Så jeg endte opp i sofaen med usunn mat og cola<3

1zwt.jpg

Nå skal jeg gå gjennom moteshowet som er imorgen, wii, nei.. Så som dere skjønner har jeg en ganske full helg så jeg kan ikke love at jeg får blogget mye.

Liker du Gabrielle?

- Love K.A

6 kommentarer

Janne

23.sep.2011 kl.14:34

Så gøy at du skal være med i en musikkvideo Kjetil! Du er på vei opp mot stjernene du jo :D

Mari Søvre

23.sep.2011 kl.19:53

jeg elsker gabrielle! gleder meg sykt til ny musikkvideo, og så utrolig kult at du er med i den! :D det du holder på med for tiden høres for gøy ut :)

Waby

23.sep.2011 kl.21:13

Janne: Haha, nesten :P

Waby

23.sep.2011 kl.21:15

Mari Søvre: Jeg ogsåå! Hun er supersøt og flink :) Jeg gjør masse gøy, og jeg elsker det!

isabelsinhverdag

25.sep.2011 kl.20:30

Kankje litt seint og nevne nå men jeg hørte at du traff venninna mi i byen så trodde du ho var meg ... vittig ! Men det hadde jo vært vittig og treffe deg da !

Waby

26.sep.2011 kl.01:21

isabelsinhverdag: hehe, ja det er jo en stund siden, men ja dere var veldig like :P

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits