Søndagskos

wii

Ja så endelig var det søndag, og tror dere ikke jeg faktisk har 100% FRI?! Det er en utrolig deilig følelse, bare det å kunne våkne av meg selv, og så vite at jeg kan ligge i evigheter uten at noen bryr seg er supert!
Våknet først klokken 11, men så fant jeg ut at jeg ikke ville stå opp enda, så da la jeg meg ned igjen og fant ut at jeg vill legge meg litt igjen, så da sov jeg helt til klokken 14, jada lenge.. Tok en liten tur på butikken og kjøpte et sykt digg brød!

poaxo.jpg

Det er helt ferskt, sånn mykt inni og kjempe hard og sprø skorpe, nam! Og ikke bare koser jeg meg med deilig brød, Elisabeth har laget god kakaooooo!

ycau.jpg

Så det ikke litt godt ut, ååjo! Så nå skal jeg slurpe i meg den, sammen med Elisabeth og se på Kongeriket for en lama, som vi begge elsker rimelig høyt. Altså, vi kan liksom alle replikkene i filmen, det er ganske funny egentlig, vi har det ganske morsomt gjennom den filmen.

Hva gjør dere på idag

- Love K.A

Én kommentar

♔ Maria ♔

18.sep.2011 kl.18:34

Naam <3 Kos deg .

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits