Slitsom dag

igjen

Vel, jeg som alltid har store planer om å blogge når jeg går hjem fra skolen, men så kommer jeg hjem, setter meg i sofaen og glemmer alt. Også går det litt tid før jeg får åpnet et nytt innlegg, som jeg ender opp med å slette for så å lage et helt nytt ett, sånn som nå..
Idag var jeg sykt sliten da jeg kom hjem siden jeg ikke er helt frisk enda, så det gikk ca en time fra jeg kom hjem til jeg sovnet på sofaen og sov meg gjennom de to Simpsons episodene jeg hadde tenkt å få med meg, selfølgelig. Men jeg da jeg våknet igjen fullførte jeg min store middagsplan og lagde.................hamburgere...

zklx.jpg

Alt jeg kan si er at det var raskt, godt og enkelt! Hamburgere trenger ikke å være typisk junk food greie, ikke det at det var supersunt, men man kan jo ha fiskekake i, i stedet for karbonader som jeg hadde. Ellers har jeg sett The Notebook for første gang, den var egentlig ganske bra, men jeg ble jo emo av den da.. Hater å se andre mennesker være lykkelige.. neida, joda, neida. Uff, jeg er egentlig ganske trøtt nå, føler jeg bare skriver på gammel vane nå, så nå skal jeg legge meg. Og imorgen skal Marit og jeg en tur til en dude å snakke litt, jeg gleder meg faktisk ganske så mye, men jeg vil ikke si hva det er for det skal være en overraskelse, wiii det elsker vi jo!

- Love K.A

Én kommentar

Julie stene<3

16.sep.2011 kl.10:09

Kan du ikke legge ut en danse video?? : DD

digger bloggen ; )

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits