Innbruddstyven jeg tok på fersken

men sa ingenting..

Ok, som jeg sa så skulle jeg fortelle om noe wild som skjedde her om dagen i går, men så endte jeg visst opp med å gjøre det idag. Jeg hadde altså vært syk i ett par dager, så jeg var ganske lite trøtt, og derfor var jeg våken ganske sent. Klokken var rundt 1 på natten og jeg ligger i sengen. Plutselig hører jeg et dunk som var litt rart, også tenkte jeg, hmm, det var en rar lyd, også kikker jeg ut av vinduet mitt, og der står en mann og lener seg inn i forsete og tar ut en veske, men da han gikk så jeg at han ikke låste bilen, også kikker jeg på døren bak, og der er ruten knust, og jeg spratt ut av sengen og inn på rommet til Marit. Og jeg gjorde som alle andre helter ville gjort, ringte til Politiet...

adbjux.jpg

og etter jeg hadde forklart hvor det var, hvordan han så ut og alt sånn, gikk det ikke mer enn ett minutt så kjørte det en politibil forbi, så en til og til slutt stoppet en, og jeg begynte å snakke med dem. Måtte forklare dem hvordan han kom seg inn og alt sånn, det var skikkelg ekkelt.. Men de hadde visst satt ut fem biler til å lete etter han, så jeg regner med de tok ham. Skummelt aaaaaaltså!

adbjux.jpg

Men nå må jeg forte meg fordi jeg skal ned til østbanehallen og være dommer på youth talent igjen. wiiii! Kom å besøk meg idag, det blir superfun!

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits