Jeg er tilbake!

Woopwoop

Er endelig tilbake igjen fra en lang pause! Er fortsatt uten pc og sitter med telefonen min en god stund til tror jeg. Men idag har jeg hvertfall vært ute med mine kjære samboere og spist fordi Marit har bursdag idag, wiiii! Og siden alle jentene nå blogger måtte vi jo ta outfit bilde....

Jadda, sånn så jeg ut da vi dro på Pasta Basta i bogstadveien for å spise og jeg bestilte lasange og den smakte rett og slett jævlig bra!

Og siden vi alle er matvrak endte vi opp med brownies og vaniljis:)

Ser det ikke bra ut?! Nam nam nam? Det var nydelig og nå står magen min nesten utover. Jeg har vær der en del ganger før, men for dere som ikke har vært der burde dra dit for å si det sånn. Og det var vel alt jeg hadde å si for nå.

Håper alle har hatt det bra mens jeg har vært helt fraværende. Tusen takk til alle som har gratulert meg med dagen. Jeg har det ganske greit egentlig, og gleder meg til å blogge for dere igjen, wiii.

Hva har dere gjort i det siste?

- Love K.A

5 kommentarer

Vivian

01.sep.2011 kl.22:20

Best for det at du blir en stund, bitch ! : D

Anne-Marthe Fredriksen

01.sep.2011 kl.22:41

Endelig tilbake!

♥Kaja Gundersen

01.sep.2011 kl.22:54

Yeah, endelig tilbake! :D

Waby

03.sep.2011 kl.23:32

Vivian: haha, jada blir det nå!

Waby

03.sep.2011 kl.23:33

Kaja Gundersen: Wiiiiii! :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits