Ting skjer

wooop! 

Som de aller fleste vet så har jo jeg flyttet nå, til OSLOOOO. Men i den ene videobloggen min klagde jeg visst veldig, i følge en del folk.. MEN nå klager jeg ikke lenger, fordi nå begynner det å se ganske så bra ut! Det har gått fra dette...

Sånn så det ut helt frem til idag, og dette bildet tok jeg 12 juli, så det har på en måte gått en stund før vi fikk det litt ordentlig her. Men som jeg sa i videoen under, fant vi jo en sofa på IKEA i går og idag har vi hentet de vi bestemte oss for å ha, nemlig bord og teppe ++

 


Jada, vi har en grå og en hvit sofa.. Men det er fordi den hvite skal bli grå, vi har bare ikke kommet helt dit enda! Men har det ikke blitt fint?! Jeg liker livet mitt nå, bortsett fra at pcen min er ødelagt og at jeg må bruke Marits mac... Men smile, det gjør jeg!

 


Noen andre som har oppturer?

 

- Love K.A

2 kommentarer

Tone

13.aug.2011 kl.20:29

Jeg bor alene, med tre fremmede, en er gutt, de to andre er jenter, jeg har pakket ut og egentlig ser det ganske fint ut, men jeg føler meg forferdelig alene... buhuu. Neida, dette blir nok bra etterhvert!

Waby

13.aug.2011 kl.23:01

Tone: Jeg så bildene dine da, det så fint ut :D Du kommer til å kose deg etterhvert :) Du får komme på besøk en dag da vet du :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits