Elsk

nuss lix

Jeg har fått så mye av dere i det siste at jeg ikke vet  hvor jeg skal gjøre av meg. I morgen drar jeg hjem til Oslo igjen, hvor mitt nye liv starter for fullt! Jeg gleder meg veldig til å blogge til dere om det, og jeg lover at jeg ikke kommer til å bli noe mindre gal, kan være det blir litt verre.. Etter tre deilige uker hjemme i Kilsund sitter jeg her på rommet mitt med en utrolig deilig følelse, jeg smiler som bare det! Jeg har fått være med folk jeg digger, og samtidig fått dele det med folk jeg ikke aner hvem er, men digger alikevel!

te0gsm.jpg

Det er superbra dere! ME GUSTANA,(vet at det er Me gusta altså..) Nå skal jeg straks sette meg ned å klippe en ny videoblogg fra ryddingen min, og jeg kan love dere at det kommer en heftig historie, nakenhet og skumle vesner i den. Gled dere, høhø.

- Love K.A

3 kommentarer

Andrea

10.aug.2011 kl.00:21

Du er såå pen!

chttt

10.aug.2011 kl.22:56

Du har verdens kuleste blogg! og skriver så sinsykt bra. Er alltid like morsomt å innom her å lese hva du har skrevet! Fortsett med det!

Waby

11.aug.2011 kl.13:21

chttt: haha, tusen takk! Så bra du synes det, jeg skal prøve så godt jeg kan! :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits