Jeg trodde jeg var en hore

uff..

Ja for i går var jeg på bryggefest hos min kjære Marit, sammen med en en god del av folkene jeg gikk i klasse med på VGS. Det var ganske så koselig, og som alltid satt Martha og jeg med all gossipen vi måtte få ut. Vi hadde jo tross alt ikke sett hverandre på veldig lenge, men en liten stund var Martha mest opptatt av å ta bilde av seg selv med telefonen min..

men så ble det masse tid til alt som var å fortelle, vi hadde det så gøy! Men plutselig ble det sent, og plutselig ble det veldig mye bølger, så jeg skal innrømme at det var litt vanskelig å holde seg rett og da dro plutselig alle sammen hjem også, eller vent, Marit, Veronica, Silje og jeg ble igjen! Silje sov, men vi tre andre hadde det ganske funny, for jeg måtte jo oppdatere Marit litt på hva som hadde skjedd den siste tiden, og jeg skal ikke si noe mere enn at dette var en del av oppdateringen...


Naaw, det var så koselig at jeg gikk opp å la meg med en gang, og jeg sovnet før jeg rakk å tenke meg om.. Men så drømte jeg seriøst at jeg var så fattig at jeg måtte selge meg selv, og da jeg våknet så rommet ut som dette..


OMG, redlight district!! Jeg trodde jeg var i horestrøket, du vet, da er det jo alltid sånn rødt lys og sånn, men så var jeg jo ikke det, jeg var jo bare på Gjeving, og der var det sol og sommer! Det var til og med så deilig vær at Marit og Silje bestemte seg for å bade. Og ikke tro jeg ville være med?


Jeg holdt meg på land, fordi det var 17 grader i vannet, og det er så godt som minus for meg! Så jeg lå heller å grillet litt før vi skulle dra hjem. Mer enn det kan jeg ikke si, for det var ganske så rolig idag.

Hva har dere funnet på?

- Love K.A

2 kommentarer

AMMVA♥

09.aug.2011 kl.21:40

hørtes morsomt ut! :)

Martha

10.aug.2011 kl.22:44

Åh, elsker meg selvvvvvv

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits