Den sexy tømmerhuggeren

som ikke er så sexy alikevel

Oi jeg er så glad for tiden! Jeg må si det var en herlig følelse å legge meg i min egen seng(ALENE) i natt, eller vent, jeg mener min egen madrass.. Jeg hadde en helt utrolig bra drøm, og mine drømmer pleier å være ganske spesielle, men denne var helt normal bortsett fra at jeg kjørte båt sammen med en annen, også var vi på vei til å krasje så jeg våknet kjempe brått av at jeg brølte.. Ja dere kan jo tenke dere hvordan det så ut! Men så ble jeg egentlig ganske glad, altså jeg vet ikke hva det er jeg, men jeg gliser stort sett hele tiden!

5e2sb.jpg

åjaa, tommelopp! Men så måtte jeg dra til Karin å ha en alvorsprat med henne, dere vet, jeg er jo en sånn ansvarlig person som alltid tar vare på folk som ikke klarer seg selv, høhø.. ILU Karin! Og da jeg kom hjem hadde jeg store planer, skulle spise litt og så ut på joggetur. Men da kommer selfølgelig min mor og spør meg om ikke jeg kan være med opp til bestemor å bære noen trær fordi stefaren min skulle kutte ned noen. Og jeg bare, nei jeg er opptatt og nå skal jeg spise! Det går to minutter så står stefaren min der, "duuu, jeg skal opp(allerede her skjønner jeg hva greia er) til bestemor å kutte ned noen trær, kunne du blitt med å bære?" Og jeg vet ikke hva det er, men når han spør så kan jeg ikke si nei, og jeg føler liksom mamma har fått med seg dette, så de samarbeider litt! Så da, da ble jeg sur...

a6hhs.jpg

Egentlig venter jeg bare på at en fotograf skal ringe meg og spørre om jeg vil være med på sånn sexy tømmerhugger kalender, anyone? Neida, joda, neida.. Nå skal jeg gjøre meg klar til fyll og fanteri igjen, men jeg skal ikke drikke noe da annet enn vann, for jeg er en fattig person for en gangs skyld, og det er ikke å anbefale!

Hvordan humør er dere i?

- Love K.A

6 kommentarer

nice bilder!

- Hyggelig med en kommentar tilbake :)

Lisa -unchangeable

08.aug.2011 kl.22:15

Haha, herligt :- D Jeg er i et ganske bra humør :)

マリア◕‿〜

09.aug.2011 kl.12:55

Du er så awesome, Skulle ønske jeg kjente deg i real live, da hadde det blitt myye humor in my life <3

Waby

09.aug.2011 kl.15:25

Amalieca: Takk :)

Waby

09.aug.2011 kl.15:26

Lisa: Det er bra! :D

Waby

09.aug.2011 kl.15:28

ア◕‿: haha, takk for det. Skal prøve å gi deg litt mer humor via bloggen :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits