Savnet person + fest

uff

Den overskriften var egentlig helt forferdelig.. Men det er helt sant, fordi vi skulle ta båten avgårde til Sandøya, skal ikke si mere for det kommer senere(dette er bare short story). Men vi stoppet på bensinstasjonen og der hang denne lappen


Så hvis noen ser han her nede, ring nummeret!!! Stakkars familien :( Men hvertfall så kunne ikke vi gjøre så veldig mye med akkurat det der og da, så vi kjørte videre utover mot havet, og da tenkte jeg at jeg måtte twittre litt da, som alltid... Jeg tok dette bildet uten å si noe, og jeg så ikke før lenge etterpå at alle så skikkelig oppstilt ut, disse filosofiske menneskene,høhø.Sjekk jeg kan ta bilder da! haha, etter det endte vi opp i huset hvor vi hadde et veldig kosleig party, det var faktisk så heftig partyfaktor at Hege begynte å støvesuge..


haha, men det var faktisk ganske funny! Og sånn rundt 1 tiden på natten(naturlig nok) tok vi en tur ned til det ALT for kalde vannet, hvor vi liksom skulle ha nakenbading, det var vel fire som var nakne og resten, sammen med meg, var nakne under undertøyet, høhø. Det var vel egentlig varmere i vannet enn i luften, men jeg satt på bryggen og skalv! Vi gikk opp igjen etter en liten stund, og alle de søte menneskene festet videre, wii!

9sixr.jpg

aw, søtesøtesøte! Sjekk forresten ut bloggen til Tone som står helt til høyre, HER!

Hva har dere gjort i det siste?

- Love K.A

Én kommentar

Natalie Glesnes

07.aug.2011 kl.18:04

herlig :-D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits