Gjett hva som har skjedd idag!

akkurat det samme som dagen før...

Jeg har vært på skjæra, igjen! Men i dag var jeg med venner og ikke mine foreldres venner som tidligere.. Jeg våknet opp til ganske overskyet vær og tenkte at det kom til å bli drit kaldt, men det var døds deilig der ute, og jeg har faktisk svømt rundt hele Buskjær(altså der vi var) og jeg kan si at det absolutt ikke er en liten øy! Det var faktisk ganske så langt rundt, og jeg hadde så vondt i armene og rumpa da vi var langt ifra halvveis, at fort fant ut at det ikke ble noe treningstur på kvelden! Skjønner nå hvorfor svømmere har så heftig kropper! Frognerbadet here I come! Etter at jeg hadde slept min utslitte kropp opp på land sier Andreas, "Jeg har egentlig blitt ganske brun i sommer"

mq8iw.jpg

joda, helt enig.. Men så kom Karin og vi tok turen inn til Kilsund fordi jeg måtte finne meg noe å spise, for klokken var jo 18 og jeg hadde fortsatt ikke spist.. Så det var på en måte tid for litt kokkelering, men pølsene bare rullet av den alt for kalde grillen, så det ble to lunkne pølser til frokost//lunsj/middag. Men i båten på vei ut igjen, fant jeg en kinnflott!!!

7tggq.jpg

Hvis jeg blir lam nå, så dør jeg.. Det kan jeg absolutt ikke bli, men alikevel satt folk og synes det var dødsmorsomt at jeg ble nummen i fingerne utover kvelden, noe jeg forresten fortsatt er... Men har en følelse av at det er fordi det var ganske så kaldt, men Andreas hadde en flytejakke som var kjempe digg, så jeg kneppet den igjen og suste hjemover, sammen med Tone, Kathrine og Andreas!

wiii, dette var en super dag! Og tusen takk Marianne, Ida, Hege, Camilla, Lill, Eva og Selma som også har gjort dagen der ute helt fantastisk! Spesielt den kålerabien til Hege, den var tasty! Og når jeg er inne på kålerabi, jeg traff Kåre Conradi på Ica, høhø det rimer liksom for dere som ikke skjønte det...

Gjett hva jeg skal i morgen da?!

- Love K.A

7 kommentarer

Mette

02.aug.2011 kl.00:39

På skjæra med blandt annet meeeg :D

02.aug.2011 kl.01:38

Tenker han gleder seg til det..

Waby

02.aug.2011 kl.03:07

Anonym: hahaha, nå lo jeg!

Cosmo King

03.aug.2011 kl.02:33

sv; Det er fullt forståelig ;) Faen as, jeg vil å være så tan...

Cosmo King

03.aug.2011 kl.02:35

btw, hva har du egentlig mottatt fra dermateket gjennom sponsor?

Waby

03.aug.2011 kl.19:18

Cosmo King: haha! :D

Waby

03.aug.2011 kl.19:18

Cosmo King: Jeg har ikke mottatt noe fra dem, faktisk..

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits