Mitt liv...

er fucking perfekt

Ikke helt, men nesten, idag har jeg vært på skjæra for første gang i sommer, ammagaaad! Og det var så utolig deilig! Jeg har jo bare badet en gang i sommer, for jeg må ha det ganske varmt for at jeg skal kunne svømme rundt. Men idag ble jeg jo vekket som jeg skrev i det forrige innlegget, også kjørte vi ut på skjæra. Det var som tidligere 30-40 grader i solen, og altså jeg bor på en øy som er helt i sør, så når vi drar ut i båt er det liksom åpent hav hele veien til Danmark og de andre landene vet dere. I HAVET som er stort, var det 23 grader dere! Jeg måtte jo ta meg en tur ut i vannet, men brukte vel ca 5 min på å vasse ut til knæra, men så kom en og dyttet meg uti, og det var fantastisk og svømme rundt der.. Ikke en brannmanet å se!

Foto/Privat

De bena dere ser er altså en dukke, bare så det er sagt.. Men se så utrolig deilig det ser ut da, og jeg kan love dere at det var fem ganger diggere enn det det ser ut til! Men jeg har dratt fra min elskede browning oil hjemme i Oslo, så jeg måtte nøye meg med saltvann og Cocobutter, men jeg kan vel si det sånn at jeg har blitt veldig brun, og at min minste søster ikke er mulatt...

Foto/Privat 
 

Så ja, det er egentlig alt som har skjedd idag.. Jeg må bare beklage for dere som synes at livet mitt ikke er så spennende for tiden, men jeg vil gjerne nyte de siste sommerdagene jeg har her nede, før jeg drar hjem til byen igjen.. Beklager, dere får bare gå i Akrivet å finne noe gammelt å gøy! høhø.

Husk at dere kan fortelle meg hva dere vil se i Wabys supertips i kommentarfeltet og på Wabys Facebookside:)

- Love K.A 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits