Dagen derpå

da vet du..

Var på poolparty igår, og jeg fikk tredd på meg en badering som jeg absolutt ikke hadde fått på i edru tilstand..

 

5p3xu.jpg

For en opplevelse dette var.. Det var jo sammen med folk jeg har gått i klasse med i tre år, som jeg ikke har sett på en stund og det var veldig hyggelig å se dem igjen! Og jeg har faktisk aldri drukket og badet samtidig, men det funket veldig fint, men jeg tror jeg svelget mer klor en alkohol, ukult. Men etter å ha klatret opp en såkalt sti i stupmørket(på Toms), vært en tur på byen, og kommet tilbake til et badebasseng med noen som synes nakenbading hadde vært kult, dro vi hjem, men jeg satt bare på med den ene bilen i to minutter før jeg måtte ut, fordi Karin skulle komme å hente meg, og det tok tid.. Så der satt jeg, klokken 3 på natten, alene og forlatt på et busstopp.. Det kom en del biler forbi kan man si, og en stoppet og spurte meg om jeg hadde gått meg vil, og da ropte jeg, BLACK PEOPLE DON'T GET LOST! neida, gjorde ikke det, men hadde veldig lyst da.. Men jeg de burde vel ha sett at jeg satt der med en av de smarteste telefonene man kan finne, som har kart som viser akkurat hvor du er hen, og har man det så går du deg ikke vill, det ville jo bare vært litt flaut..

 

t4xwl.jpg

Så der satt jeg, og da tenkte jeg at jeg kunne jo ha det gøy på Instagram(dere kan følge meg heeer), og det gjorde jeg. I <3 my bag. Etter dette bildet holdt jeg på å sovne, fikk en ekstrem følelse av å bare måtte sove, men så kom bilen, jeg fortalte alt gossipet og ble kjempe giret, så da satt jeg å snakket med en venn på facebook til klokken var 6.. Jeg la meg, og ble vekket av at den minste søsteren min satt på brystet mitt og skrek, vi skal på skjæææææææra!
Wiii, jeg gleder meg virkelig tild det.. Neida, joda jeg gjør det har faktisk blitt veldig hes, men fyyy så mye energi jeg har!

60albb.jpg

omg, dette blir en bra dag!

Hva gjør dere idag?

 - Love K.A

2 kommentarer

Tone

31.jul.2011 kl.12:17

Fantastisk! Og når flytter du? Var det virkelig final goodbye i bilen i går? :O

Waby

31.jul.2011 kl.21:05

Tone: Til uken.. Men vi sees imorgen! :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits