Det er en ekstrem sommer

Og jeg elsker det!

Ok, så nå har jeg funnet helt ut at det ikke funker å sitte nå bare sippe over hva som har skjedd, ikke misforstå! Jeg mener absolutt ikke at man skal late som om alt er helt bra men i løpet av de siste to årene har jeg mistet veldig mange på måter som ikke er ok, ikke det at det er ok å miste noen uansett, men dere skjønner hva jeg mener, på unaturlige måter. Jeg blir veldig glad inni meg når jeg ser at folk tar flagging seriøst og faktisk tar seg litt tid til å flagge på halv stang! Jeg kjenner at jeg har klart å bare gå videre, selvom jeg fortsatt sørger over mine venner, så må jeg faktisk bare leve videre, sånn må det være. Ikke bare burde det være sånn for meg, men alle som er i samme situasjon som meg, og det er en del.

l50lag.jpgTakk<3

Etter å ha gått runden til YX for å kjøpe is med Kine gikk vi til henne for å spise enda en is, lol. Etter vi hadde hengt der litt, dro vi hjem til meg for å hente vester, fordi vi egentlig skulle møte Karin med en gang, men hun var så sykt treig at vi måtte vente i ca 1 time på henne, no kidding! Så da kjørte vi avgårde i båten hennes for å kjøpe svamper, fordi vi skulle vaske båt, noe som gikk veldig bra faktisk, den ble veldig ren og veldig pen!

Da Kine gikk lå Karin og jeg igjen på bryggen for å sole oss litt i kveldssolen, også kikker jeg ned på magen min og ser hvor lenge siden det er siden jeg har trent.. De aller fleste av leserne mine vet jo hvor mye jeg sliter med kroppen min, men nå... Nå er det heeeelt jævlig. Jeg blir helt alvorlig kvalm når jeg ser meg selv, og at jeg ser dette bildet hvor det ikke er en eneste synlig muskel gjør meg enda dårligere. Dette er ikke noe jeg gjør for oppmerksomhet, for det er det teiteste jeg vet, når folk er sånn å jeg er feit, bare for å høre at man ikke er det. Jeg vil ikke høre noe om meg selv, jeg vil ikke høre at folk sier til meg, neidaa du er fin du. For jeg ser selv at jeg ikke er det nå, og hvis jeg ikke er fornøyd selv, funker det ikke. Jeg LOVER dere at jeg har fra nå av, startet mitt trenings helvette! Jeg skal aldri i mitt liv se ut som dette igjen.. Nå skal jeg ut å løpe med Karin, wiii! Blogges!

Flere som ikke har trent på en stund?

- Love K.A

6 kommentarer

Nora :- )

29.jul.2011 kl.21:32

hvor redigerer du bildene dine? :)

Karin

29.jul.2011 kl.23:33

Instagram på iPhone :)

Waby

30.jul.2011 kl.00:52

Nora :-): Jeg redigerer dem med Instagram som du kan laste ned til både iPhone og Android :)

30.jul.2011 kl.02:01

Jeg skjønner hva du mener, men jeg synes ikke det er noe galt med kroppen din, du er jo så tynn liksom! Det virker jo nesten som om du har en forstyrrelse eller noe, no offence altså, men siden du er så fokusert på det liksom.

Jeg synes du se bra ut jeg, og jeg digger bloggen din også :D

Madelene Lisella

30.jul.2011 kl.02:23

sv; tusen takk ! ^^

Jeg trener gjevnlig ettersom jeg brenner for cheerleading. Men er nok ikke så mye nå i sommer som jeg skulle ønsket..

Lill

04.aug.2011 kl.22:47

wiiiii mammahus <3 haha

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits