En veldig god morgen!

wiii

Jeg vet virkelig ikke hva som har skjedd, jeg våknet til og med opp alene(!).. Noe er det fordi jeg ligger her og våknet nettopp og alle vet hvordan man er etter man har våknet, men jeg er absolutt ikke sånn idag, jeg er skikkelig glad liksom, wtf?
Så jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive engang, jeg bare ligger her med et smil om munnen(det hørtes skikkelig teit ut..)

7e6qp.jpg

hva skjera?
Jeg tror jeg skal ta turen til Andreas som sendte meld og sa at vi skulle bade og stå på wakeboard hos han, koselig! Jeg har jo ikke vært med venner på kjempe lenge, bortsett fra Karin og Kine da, men de går som noe annet tror jeg. Nei nå vet jeg ikke igjen, det er helt sperre hos meg idag, kanskje jeg kommer tilbake senere og føler meg som Unni Lindell eller noe, det er ikke sånn nå hvertfall, nå er det ganske stopp.. Jeg får ta en tur ut å smile litt i stedet, loool!

Hva gjør dere idag?

- Love K.A

5 kommentarer

Anna Ulrikka Vereide

29.jul.2011 kl.11:49

Jeg skal til byen en tur med en kompis ;)

Kos deg, da :) !

Waby

29.jul.2011 kl.11:55

Anna Ulrikka Vereide: Så koselig :) Du også! :)

Maria

29.jul.2011 kl.19:33

jeg skal bare slappe av :-)

Waby

30.jul.2011 kl.00:53

Maria: Digg!

Karoline

30.jul.2011 kl.02:04

Du er jævlig pen! Du er helt serr en av de peneste guttene jeg har sett noen gang!

Eg likar

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits