Dager som dette..

Er utrolig bra!

Ja det har den. Til tross for beskjeden jeg fikk i går, så har den faktisk vært ganske bra. Jeg har egentlig hatt en ganske slapp dag, for jeg gikk stort sett bare fra sengen til solsengen, for det var helt seriøst 34 grader i solen da jeg la meg, så der ble jeg

Foto/privat

Ikke spør meg hva som skjedde med bakdelen min der, den er bare rar.. Men etter jeg hadde fått grillet meg litt ringte Kine meg, og spurte om jeg ville være med til Tvedestrand, fordi hun ikke turte å kjøre bilen alene, og jeg tenkte det var fordi vi skulle kjøre den gamle bilen, men da hun kom, og jeg skulle sette meg inn fant jeg ut hvorfor hun ikke ville være alene...

n0ocb.jpgDu kan se videoen her 

Haha, da måtte jeg le litt as, og ikke bare manglet det ett sete, men når vi kjørte hørtes det ut som noen skøt, så det er noe alvorlig galt med den bilen.. Etter vi hadde tatt turen til Tvedestrand, spist is og svettet ihjel dro vi tilbake til Kilsund hvor jeg satte meg ned og kikket filosofisk utover utsikten fra huset til familien min.

Foto/Privat

Se så deilig det er, ååå jeg elsker Kilsund om sommeren, og mens jeg satt der fikk jeg melding av Karin som spurte meg om jeg ville være med til Arendal idag, så da blir det en liten tur dit også idag, wiiii! Håper jeg møter noen andre kjente, for nå har jeg ikke sett folk på en godt stund, har liksom ikke hatt så mye fri her hjemme.. Kom til Arendal idag, så kan vi leke!

Hva har dere gjort idag?

- Love K.A

3 kommentarer

Vivian

29.jul.2011 kl.11:46

Sv ; STEMMER ! Vi må jo skjekke ut hvor du bor og greier ! : D

Waby

29.jul.2011 kl.11:48

Vivian: Vi ja.. hehe det blir skikkelig gøy..! :P

M

30.jul.2011 kl.02:05

Rumpa di er fiiiiin <3

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits