Sen blogging

Jah

Da har det igjen gått en dag uten blogging, sorry for det.. Men jeg var skikkelig trøtt etter turen hjem idag, så jeg bare gikk i dusjen og så husker jeg faktisk ikke hva mer jeg gjorde. Anyways skal egentlig bare si natta, fordi jeg sitter her på gulvet og halvsover, mens jeg leser gjennom alle meldingene deres. Jeg har telt dem og jeg er helt målløs, det er fler enn jeg hadde trodd! Så igjen, takk til hver og en av dere som har skrevet til meg!

Jada, jeg har begynt å bruke Instagram, og vet dere hva jeg fant ut? At noen har laget en Instagramprofil i mitt navn, og jeg aner ikke noe! Helt alvorlig, jeg har ikke laget en profil der og kan absolutt ikke noe om det, også skal jeg lage en nå, også må jeg trykke sånn bytte passord, og når jeg logger inn så har jeg folk som følger meg og greier, sånn liker ikke jeg.. nå må jeg legge meg, blogger imorgen!

Natta!

- Love K.A

3 kommentarer

Madelene Lisella

28.jul.2011 kl.02:26

natta ^^

Frkreyes.blogg.no

28.jul.2011 kl.13:19

You Are followed :)

Waby

28.jul.2011 kl.17:53

Frkreyes.blogg.no: takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits