Superrask

Supermann that hoe

Soulja boy eller noe.. Vel jeg tenkte jeg skulle skrive et veldig lite innlegg bare for å vise at jeg ikke har stengt meg helt inne etter helgen. Det er ikke så enkelt å blogge fordi jeg ikke har nett på hytta og tok heller ikke med meg pcen..

Akkurat nå er jeg på Amanda senteret i Haugesund hvor jeg møtte overraskende mange wabylesere sist jeg var her. Idag har jeg bare møtt to, men de ar veldig søte, høhø. Anyways, det går mye bedre med meg nå, det hjalp etter å ha snakket med Mo, som jeg ble kjent med sammen med Isma som døde. Som sikkert alle har lest i media allerede var jo Mo og Isma bestevenner, og jeg vet at de var som brødre, men vi ar fått snakket og det er bedre nå, tommelopp.
Håper dere alle har det bra, og tusen hjertlig takk for absolutt hver eneste melding, mail, kommentar og inbox dere har sendt meg. Det er helt sykt mange og jeg har ikkefått lest gjennom dem enda, but I will!

- Love K.A

Én kommentar

Tone

26.jul.2011 kl.17:26

Good to hear :))

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits