Dagens flinkis

Det er meg deet

Idag har jeg vært hos min søte bestemor og jobbet. Hun trengte nemlig hjelp til å klippe gresset, og det er det stort sett alltid jeg som gjør, så da tok jeg turen opp, og ikke bare gikk jeg, jeg gikk fort, så jeg fikk trimmet litt også, fordi jeg har ikke trent på en stund, og jeg lovte meg selv at jeg måtte gjøre det snart, og når jeg ser meg i speilet nå.. Ai, det brenner i sjelen min! neida, joda, men hvertfall så må jeg tilbake til bestemoren min, for dere vet sånne Addidasjakker som alle hadde før i tiden, sånne Run DMC jakker, hun har sånne enda!


Det var jo et ekstremt dårlig bilde men, dere ser jo hva jeg mener.. Men jeg digger den hvertfall, ikke det at jeg hadde brukt dem på en date liksom, men de er var,er varme og alt! Løp og kjøp! Men ja, jeg holdt på med den videobloggen jeg snakket om i går, men så klikket nesten alle klippene, sånn at det ikke kom noe lyd, så da ble jeg sur, også droppet jeg det, så da ble det heller sånn som dette, skikkelig bra! Som dere vet så er jeg hjemme i Kilsund igjen, og det føles mest ut som om jeg er en gjest, men jeg er jo for så vidt det.. Men det gjør meg absolutt ingenting å være på ferie på dette stedet!


wiii, I <3 sommer! Håper dere har det fun den siste måneden av ferien! 

- Love K.A

2 kommentarer

Connie Michelle Klæboe

21.jul.2011 kl.13:16

for en hærlig header du har =)

Waby

21.jul.2011 kl.13:33

Connie Michelle Klæboe: Tusen Takk :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits