Hjem kjære...

"hjem"

Vel vet ikke helt om jeg er hjemme eller ikke, for det føles mest ut som om jeg bare er på besøk hos familien min som jeg har bodd med i en del år.. Men ja, i teorien er det jo hjemme så, jada nå har jeg kommet hjem! Og det tok tid, for først måtte jeg stresse rundt for å få fikset strømmen i leiligheten, og da jeg endelig hadde fått byttet den over til mitt navn og alt sånn der, så løp jeg rundt for å få pakket tingene mine, for jeg skulle jo faktisk rekke bussen som gikk 16.15 og klokken var jo allerede 16.05 så god tid hadde jeg ikke akkurat.. Men så ringer hun strøm dama igjen og sier, du vet at strømmen deres er byttet fra før? Og dette skulle hun da bruke alt for mye tid på mens jeg løp.. Det endte selvfølgelig med at vi ikke rakk bussen og måtte ta konkurrenten, som btw luktet jævlig og var alt for varm..

Jada, jeg våkner fortsatt opp alene i sengen.høhø. Men vi kom oss på bussen og satt der i stanken og de foran oss ble jeg så sykt misunnelig på fordi de hadde nemlig Big Bang Theory på pcen...

Ser dere? Aaah jeg var rimelig sur fordi jeg satt der med min murstein som jeg hadde tenkt å klippe ferdig en videoblogg, men så kom jeg på at jeg ikke hadde laget den enda, så det funket dårlig.. Og jeg fant ut at det er andre ting i denne verden som funker dårlig, 80åriger bak rattet..

Han trodde han var med i Fast And The Furious 5, så var han inte det;PppPPp
Uff nei, synes synd på han der han sto med to ambulanser, tre politibiler og en reddningsbil rundt seg, bare fordi han trodde gresset var grønnere på den andre siden.. Jeg har helt alvorlig for dårlig humor. Stakkars meg, på ordentlig.. For se hvordan det gamle rommet mitt ser ut....!

Kastet rett ut.. Så nå skal jeg ligge på gulvet i ca to uker.. Wiii! Nå er det faktisk natta! Husk, jeg liker dere veldig godt, takk for alle meldinger på mail og inbox!

Hva har dere gjort idag?

- Love K.A

Én kommentar

21.jul.2011 kl.04:06

Haha, dævva av dette innlegget as!

Du er ganske funny!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits