You are beautiful

In every single way

Eller ikke.. Det er så sykt mange som sier sånn, åh jeg elsker å våkne opp ved siden av kjæresten min og bare se på han/henne, det er super herlig, og sist jeg twittret et god morgen bilde av meg selv, innså jeg hvorfor jeg er singel...

7o4do.jpg

Jeg tenkte liksom at dette var lurt å vise dere som tror at alle bloggere er sånn perfekte, rike folk som kan gjøre akkurat det de vil fordi de er ja, noe. Så når jeg ser på dette tenker jeg, hva skjedde med det jeg var før?

Jeg skjønner ikke jeg.. Men hvertfall så skjønner jeg hvorfor jeg har hele den store sengen min for meg selv, for hvis jeg hadde hatt en skikkelig digg drøm og så våknet opp og snudd meg til det trynet der, hadde jeg dritt på meg selv.  Så jeg har sluttet å tro på folk som sier at det er digg å våken opp ved siden av noen, uansett hvem det er så ser man aldri bra ut rett etter man har våknet! Hvis noen er absolutt imot meg, og kan bevise at de ser bra ut når de våkner så vil jeg veldig gjerne at dere twittrer det eller noe sånn, for det skjer ikke! Jeg har alltid rett,høhø.

Ser du bra ut når du våkner?

- Love K.A

Én kommentar

17.jul.2011 kl.01:15

haha, du er jo egentlig pen da!

Men nei, jeg er heller ikke så pen om morran..

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits