Jeg er i lykkerus!

Virkelig!

Igår hadde jeg besøk av min herlige "søster", Lill(vi er som søsken). Først tok vi turen til Storo Senteret, hvor de for å være helt ærlig ikke helt vet hvordan man skal kle seg, eller utstillingsdukkene...

Wtf?! Hun ser ut som en narkoman hore, (no hate) og jeg skjønner ikke helt hvordan noen skulle få lyst til å kjøpe noe som er satt sånn der.. Sorry til alle som har kjøpt dette, men jeg liker det absolutt ikke! Så her ble det faktisk ikke kjøpt en dritt, men det ble det i de andre butikkene, wiii. Jeg kjøpte ikke noe her nei, beklager.. Til slutt gikk vi for å kjøpe en kaffe på kaffebrenneriet, nam-nam, det var min første gang der, og det var deilig! Men da vi kom til banen skjedde noe jeg bare har sett på film og det var egentlig ikke så veldig kult heller, for da Lill gikk inn på T-banen og jeg skulle gå inn, lukket den fitt..tullingen døra, så jeg sto igjen alene på stasjonen, mens hun suste avgårde til neste stasjon...


Ser ut som jeg har skikkelig pigmentproblemer rundt munnen, LOL! Anyways, så kom det en eldre dame som spurte meg om jeg visste om den banen som kom nå, gikk forbi Majorstuen, også sa jeg, ja, hallo er du dum eller?! nei sa ikke det, jeg sa ja, jeg håper det for jeg skal til byen, bare at jeg er ensom og forlatt av venninnen min fordi sjåføren på banen lukket døren da jeg skulle gå inn, så her står jeg.. Også fikk hun helt lættis, hun lo til og med da jeg møtte Lill på den andre banen igjen, også måtte hun unnskylde seg, men det var kjempe morro at jeg hadde blitt forlatt, bitch..
Etter det, dro vi til sentrum for å shoppe litt til, og vi endte opp med å spise på en Café jeg ikke husker hva heter, men den var veldig bra, så jeg ambefaler alle å gå dit! høhø. Så endte vi opp med å ta en tur i akergata/veien(?) først innom Mulberry, hvor de hadde masse nam, så innom min tidligere klassisklærer, og operadanser, Linn som jobber på Moods Of Norway i den gata(tommelopp) og til slutt gikk vi på Louis Vuitton... Og herrejesus i himmelen(eller på jorden, hvem vet) der har de ekstreeeemt mye fint! Jeg var i himmelen! Jeg har faktisk aldri vært der inne, til tross for at jeg er en superfan av LV, men eier jeg noe? nooo! Men for noen dager siden var jeg faktisk innom nettsiden deres for å sikle litt, og de hadde masse fint, men jeg måtte ta på det for å være sikker, og idag ble jeg sikker! Dette skal jeg ha.


Lommeboken jeg skal ha først, for det trenger jeg

Og så iPhone holderen, wiii

Gleder meg ganske heftig gitt, dere skal se den lommeboken jeg har nå.. Den er så shabby og slitt at jeg får vondt bare av å se på den, så jeg trenger en liten update. Nå skal jeg ut å gjøre et eller annet, vet ikke helt hva enda..

Noe dere har sykt lyst på?

- Love K.A

6 kommentarer

Martha

16.jul.2011 kl.15:31

Haha, ELSKER autfaiten på dokka helt øverst! Ler høyt på jobb. Lykke til med sparing til LV da, kjære <3

16.jul.2011 kl.15:44

åh, jeg kunne ønske jeg var deg.. Du har det alltid gøy!

Cosmo King

16.jul.2011 kl.18:14

sv; Så digg da! Okei.... de menneskene som har kledd opp de dukkene, burde ikke jobbe i en klesbutikk. Jeg vil ha lommeboken øverst til venstre!! Vet du hva den koster?

Lill

16.jul.2011 kl.23:18

må gjentas! Gleder meg til å feire med en lunsj når du har kjøpt lommeboken! <3

Waby

17.jul.2011 kl.01:18

Anonym: Man får det ikke mer gøy enn det man lager selv ;)

Waby

17.jul.2011 kl.01:23

Cosmo King: Skjønner du?! Det var jævlig.. Den koster 2495,- :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits