Skal synge med Kanye West

LOL!

Jeg skal ikke på Øya-festivalen fordi jeg ikke har pass og det er utsolgt og derfor hater livet mitt. Men så kom jeg over Linnéas konkurranse som jeg nå er med i, nemlig en

For det er nemlig sånn nå at man kan få blogge fra Øya-festivalen, men man må være med i en konkurranse først. Eller man kan jo blogge derfra uten denne konkurransen, men for sånne som meg som ikke har pass, er det ganske smart. Men jeg liker jo egentlig ikke konkurranser, selvom dette er den andre jeg skriver om, men jeg tenkte liksom at det kunne være smart å gjøre dette, fordi jeg hadde store planer om å se ut som dette under Kanye West konserten...


Og dere vet jo at jeg er ganske fan av Kanye, og jeg tror kanskje jeg kan alle sangene fra det nye albumet hans, My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Men det er ikke bare Kanye som kommer, det er nemlig flere av mine favoritter! La meg ramse opp noen av mine fævs:

- Lykke Li

- Kaizers Orchestra

- Wiz Kalifa

- Janelle Monéa(som btw ligner veldig på Alexandra Joner)

Me gusta veldig mye! Og ikke bare det, men det kommer jo selfølgelig ganske mange fler enn dette, så jeg får liksom enda flere artister jeg mest sannsynlig vil like. Også regner jeg med at Linnéa har tenkt å henge med vinneren stort sett  hele tiden, sure.. Jeg håper hvertfall det går bra, for jeg tror alle er enige med meg at Øya er noe alle har hørt ganske mye bra om, right? Jeg er egentlig mest ute etter Øya-følelsen, det hadde vært en bedre enn å sitte alene i leiligheten sånn som nå.. Føler meg egentlig litt som Linnéa nå, for hun skulle jo sitte isolert i sin lille bolig sammen med fulgen sin, og her sitter jeg alene, med en fisk. Nå må jeg på butikken å kjøpe mere Pepsi Max fordi jeg er tom, og jeg drakk opp Pepsien jeg fikk av Peppes Pizza i går.. HOLLA!

Skal dere på Øya?

- Love K.A

4 kommentarer

juneveronicaaa

15.jul.2011 kl.22:28

Nei skal ikke det :P

Amalie

15.jul.2011 kl.23:03

:p

Stine

16.jul.2011 kl.20:14

Nei, skal ikke ^^

Waby

17.jul.2011 kl.01:23

Stine: Kjipt..

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits