Når man er veldig sliten

da kan man le

Idag har jeg vært i byen igjen fordi jeg måtte få tak i en ny shorts. Det var visst ikke så enkelt som jeg hadde trodd, så jeg endte opp med en ny cardigan i stedet.. Nå skulle det kommet et bilde, men jeg gidder ikke gå ut av sofaen for å hente den.. Men noe jeg hadde veldig lyst til idag var å kjøpe en t-skjorte som jeg så en kid hadde på seg, sjekk!

Prøvde å sensurere gutten litt..

Åh jeg digger Kermit! Superkul t-skjorte as, men jeg turte ikke spørre hvor han hadde fått den fra, så jeg bare gikk.. Men jeg har ikke bare vært på cardigan shopping idag, jeg har faktisk vært på dobørste og dusjforheng shopping!  Og ja, jeg skal bare si med en gang at dusjforheng er noe jeg hater av hele mitt hjerte, for det bare suger seg inntil kroppen når man dusjer, og uansett hvor mye du dytter det bort, så kommer det tilbake.. Og at jeg skulle henge dette opp selv, var jeg faktisk ganske så spent på, men før jeg orket å gjøre noe med det satte jeg meg i sofaen og sang litt med dobørsten


Jada, jeg er ganske ensom... Neida, joda jeg fant faktisk ut at jeg kunne lage en videoblogg, altså snakke til meg selv, men så var jeg så trøtt så etter jeg hadde trykket på record så sovnet jeg, LOL!


Jeg trodde faktisk ikke det gikk ann å sovne under en samtale med seg selv, men det virker som om jeg kan få det ganske bra til, for da jeg våknet fant jeg ut at den fortsatt filmet, så jeg trykket på play og fant ut at det dere ser der, var sånn 80% av hele filmen.. Så derfor måtte jeg rett og slett få fingeren ut å hengt opp forhenget så jeg kunne kvikkne meg selv opp litt!


Ble nesten litt gal faktisk, så nå skal jeg se på flere gale mennesker på sesong 4 av CSI: Miami, har nemlig bare sett den sesongen hundre ganger før, wiiiii!

Hva har dere gjort idag?

- Love K.A

2 kommentarer

Marthahahaha

13.jul.2011 kl.23:54

Kjetil. Du er min helt. BTW, hvaa skjer med at du kan gå på shopping hver fuckings dag, da? Hvorfor har du blitt så rik, når jeg er så fattiiiiig :-( Trist på meg. På søndag skal jeg på visninger! Hoho, whish me LUCK! <3

Waby

14.jul.2011 kl.02:35

Marthahahaha: Aw, du er min helt du også Marthaaa! Jeg prøver liksom å late som jeg er en rik blogger fra vestkanten her da. Jeg er ikke så veldig rik egentlig(joda,neida) Wii, gleder meg sååå til du kommer :D Lykke til<3

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits