Nytt liv

nesten hvertfall

Som sikkert de fleste har fått med seg, så har jeg flyttet til Oslo(omg). Og i går kom moren og stefaren min med tingene mine, det vil si at jeg jeg sov en natt uten seng, og dere kan tenke dere hvordan det var å sove på denne...


Jeg våknet opp med vondt sånn ca over alt og jeg tror ikke jeg har sovet så alt for godt på den, for jeg var trøtt i to timer etter jeg hadde stått opp, noe som passet dårlig fordi det skulle komme en mann å hente noen ting som sto igjen i leiligheten, som vi ikke ville ha. Og da han kom måtte jeg hjelpe ham, så jeg måtte bære ut ting i hengeren hans og bli svett når jeg egentlig bare ville ligge på den digge madrassen min... Men tilbake til leiligheten, dere aner ikke hvor jævlig(unnskyld barn) det er her.. De som bodde her før oss, altså Claudia som var med i Top Model 2010(eller 11), hadde ikke vasket da de dro, så da jeg kom inn i gangen var det masse bøss som de hadde feiet i en haug på gulvet, badet var ikke vasket, jeg spydde nesten, og kjøkkenet var seigt.. NEI(!) det burde ikke være lov å være sånn! Så siden jeg stort sett har vært alene her i to dager så har Antibacen blitt min beste venn.


Men nå har Jo kommet for å hjelpe til med stuff da, men ikke tro antibacen er lagt bort! ooooh no, den er med for alltid! Men som sagt så kom min mor og stefar med tingene mine, pluss litt nye ting som seng og klesskap! Og hvis noen noen gang skal kjøpe klesskap i Engan serien på IKEA, bare vit at det veier 60kg!! Det er mindre enn sengen, men veier dobbelt så mye, sykt.. Men nå ser det hvertfall sånn her ut på rommet mitt :DFaktisk ganske så koselig skal jeg si dere! Men nå må jeg få i meg litt mat, ellers skromper magesekken min inn.. Håper dere har det bra for tiden, ikke la teite mennesker ødelegge, for det vil vi ikke ha nå på sommeren! hell to the no!

Har dere det bra?

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits