faen

emoshit jeg ikke kan forstå

Ok, jeg flytter til Oslo i morgen, og rommet mitt er veldig lite meg mere, og det var faktisk ganske trist.. Det er egentlig kjempe teit, for det er ikke sånn man tror det vil bli før man sitter der selv og ser rundt seg.. Plutselig er det ikke noe igjen, også tar man frem fml listen på spotify også blir det bare jævlig(sorry alle barn)..


For å være helt ærlig så ble det alt for mange ting på en gang nå.. Og jeg sitter faktisk her på sengen og gråter, lol-alarm! Det er jo litt trist det her, og kan vel ikke si at fml spillelisten gjør det så mye bedre, men jeg tar et stoort steg videre i livet tomorrow, så det blir gøy(håper jeg). Nå skal jeg pakke resten ned, så blogges vi i Oslo, wow..

Flere enn meg som sliter?

- Love K.A

2 kommentarer

tonestabell

04.jul.2011 kl.15:39

Jeg har ikke begynt å tenke å pakke enda en gang. Men så er det jo over en måned til jeg flytter også da. Kan du pliiis legge ut bilder av hele leiligheten? Jeg har så lyst å se den!

Waby

06.jul.2011 kl.13:16

tonestabell: Jeg skal gjøre det du :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits