UKM Festivalen

Ut på tur, alltid sur..

I morgen reiser jeg igjen, og denne gang til UKM Festival, wiii! Så da jeg hadde kommet meg litt etter gårsdagens heftige skoleavsluttning, begynte jeg å pakke til de seks dagene jeg skal være der(omg)! Og man må jo pakke ganske mye når man skal være borte så lenge, samtidig som man må ha med seg sovepose og liggeunderlag.. Jeg så på pakkingen min som ferdig jeg, helt til jeg fant ut at  jeg hadde pakket klærne på feil side...


Ukult.. Så da måtte jeg rett og slett bare bytte side da, så ille var det faktisk.. Og det tok på å fylle opp den kofferten as, så da tok jeg meg en pause med potetgullet jeg egentlig skulle spist på festen igår.


Det så faktisk litt ut som om jeg hadde brukt fatbooth her, men det er desverre ikke helt sant.. Og har dere lagt merke til at man alltid åpner potetgullposer i bunnen når man har drukket? Eller jeg gjør hvertfall alltid det, men jeg tror nok ikke jeg er alene om det.. Så ja, det var dagens stuff, nå må jeg rett og slett legge meg tror jeg for jeg er så ekstremt trøtt at jeg egentlig bare sitter her og surrer.

Flere som skal på UKM?

- Love K.A

5 kommentarer

23.jun.2011 kl.00:15

haha, du er morsom

Lotta

24.jun.2011 kl.00:35

Haha! Digger bloggen din!! :))

gurlza

24.jun.2011 kl.21:34

Haha, morsom blogg! Superkul header : D

Waby

29.jun.2011 kl.14:21

Lotta: Tusen takk :)

Waby

29.jun.2011 kl.14:22

gurlza: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits