Ferdig med skole!

Hallelujææ!

Da har jeg vært på middag med kontaktlærere, avgangselever, rektor og andre skole dudes, og vi pyntet oss jo selfølgelig som bare det, og alle med bunad hadde på seg bunad

m2hpk.jpg

woow, sykt lange bein! Jada, og jeg gledet meg egentlig ganske mye jeg, for nå er jeg faktisk helt ferdig med alt som har med skolebøker å gjøre, og dette skal  jo da feires som aldri før, tonight! Og dere aner ikke hvor klar jeg er for å ENDELIG ta litt av! Jeg har ikke drukket ordenlit(fyllik) siden 16. Mai liksom, og det er jo ganske så lenge siden, så jeg gledet meg skikkelig, gikk opp for å si at jeg hadde kommet hjem, og hva tror dere det første jeg hører er? Det var bra du kom hjem nå, for du må bære opp ferdigplenen vi har fått. Og jeg bare LOOOOOL meg i rævva at jeg skal bære jord, jeg skal på følla.. Men jeg som den bra personen jeg er ofret min cocobutter hud til jorden...

68inm.jpg

Det var mer jord en det ser ut som.. den bare tørket inn litt! Og ikke for å gå i detaljer, men når man skal gå med en rull av jord detter det jo litt jord ned, så hele bokseren min var full av jord... ukult! Men nå har jeg fått hørt på litt super musikk, så nå er jeg i partyhumør igjen! Jeg håper virkelig ikke noen satser på blogging i morgen..

hpdzc.jpg

Håper dere får en suuuuuper sommerferie, og at alle som fortsatt har noen år igjen på skolen, feirer som om dere skulle vært ferdig!

Flere som skal feire?

- Love K.A

2 kommentarer

21.jun.2011 kl.17:18

Jeg skal! :D Gleder meg

Karoline

21.jun.2011 kl.17:19

Jeg skal også feire idag :)

Bra kropp btw :O

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits