Patter!

hehe..

Dette er bare fordi jeg ikke er så flink på å si "jeg skal passe katter", det blir stort sett bare patte kasser.. Men hvertfall, jeg paSSer kaTTene til min tidliger danselærer, (som jeg er veldig glad i), anyways.. Hun bodde ikke så veldig langt unna meg før, men nå har hun bygd seg nytt hus som ligger ut på Bota, der hvor Kine bor, så jeg fant ut at jeg like godt kunne sykle!

4c8n.jpg

jada, jeg var skikkelig lykke li(heh) men så fant jeg ut at det var motvind hele veien bort, og når man sykler på mammas sykkel er det ikke spesielt enkelt å bevege seg fremover.. Men jeg kom meg frem, og jeg må bare si at jeg elkser det huset! Jeg har vært der mye før, men ikke nå som det er ferdig, og det er var fantastisk. Jeg legger ikke ut bilde for jeg vet ikke om jeg får lov liksom, men det var en benk som jeg ble ganske forelsket i, Mariell, Marit og Ellie vi skal ha en sånn i gangen!

- Love K.A

4 kommentarer

18.jun.2011 kl.18:03

iblogforshoes.blogspot.com/

Chek it out!

Lisa -unchangeable

18.jun.2011 kl.21:36

Liker bildet! Det var så sommerlig :)

Martine Schultz

19.jun.2011 kl.15:26

Haha, må le av deg!

Du er rå, liker bloggen :)

Waby

19.jun.2011 kl.16:49

Martine Schultz: haha, tar det som et komplement! :P

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits