Endelig tilbake!

wæw

Jeg har vært borte mye nå! Men hei, jeg er tilbake igjen :D Og jeg har aldri i mitt bloggende liv fått så mange mail som nå, dere er freakin' cray cray! Jeg var jo først uten pc, og det var da alt begynte, ikke det at det gjør noe, for jeg er kjempe glad for at noen faktisk merker at jeg ikke blogger så mye, haha emo, men for dere som ikke vet hva jeg har holdt på med så har jeg hatt muntlig eksamen...

374k.jpg

ohyeah! Så der satt jeg i alt for mange timer å leste, skrev og ble egentlig bare mer og mer frustrert over hvor irriterende det er å ha konsentrasjonsproblemer.. Men så kom dommedagen da, og jeg sto :D:D så hallelujææ! Så da hadde jeg egentlig planer om å feire med Is og andre usunne ting, men så endte jeg opp med å sove i to timer... Så tok Daniel, Ola, Steen og meg turen til Ankerplassen i Tvedestrand, der var det ingen andre enn oss, før det begynte å komme litt folk i 12 tiden, hehehe, og vi var der vel fra ti tiden, kleint.com og vi dro ganske tidlig og da, for det kan vel sies at harryfolket var godt representert(no hate), så jeg bare la meg egentlig... Jeg er heeeelt tilbake igjen dere, lover å være flink nå! Vi må komme oss opp på lista igjen!

Har dere hatt eksamen?

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits