Den største drittsekken ever!

Åfyyyyy!

La meg først bare si at jeg har skrevet denne setningen fem ganger... Har lever pcen min til datamannen så jeg må blogge fra applikasjonen. Men, jeg har hatt photoshoot idag igjen, og var ferdig ca klokken ni, så jeg måtte vente på halv ti bussen. Og det pøsregnte heftig så jeg da jeg satt å ventet på bussen skjedde dette en del ganger...

Hvorfor er folk så jævlige at de tråkker på gassen og kjører i sporene hvor de ser det er masse vann? Det er til og med enveiskjørt! Der satt jeg med klissvåte sko fordi folk var mer opptatt av å se hvem som satt på benken enn å bry seg om å ikke sprute på denne stakkars personen som snart skulle bli rimelig forbanna.. Eller vent, jeg var allerede forbanna pga kjøringa, men da bussjåføren kom tilbake etter å ha sugd i seg litt giftige gasser, lukket han døra og startet bussen, men da han kom så han at jeg begynte å pakke og reiste meg for å gå til døra, men da jeg kom dit var den lukket, også snur han seg, kikker på meg og løfter henda for å liksom fortelle meg "shit happens", men jeg regner med han mente "lool der fikk du, u black bastard!" og jeg bare, whææt the fuck did u just do?! Hell to the no, tenkte jeg og det kokte inni meg..

Så der satt jeg, nedbrutt og våt, midt i Arendal uten noen andre enn meg selv, og den narkomane mannen som gikk forbi meg ti ganger mens han dro snørret ned i munnen og ty de på det, nam! Ååååååååååå, nå er jeg sur igjen, så skal trøste meg litt med Usain Bolt som vinner over alle. Wii, er rimelig stolt av min andre halvdel!
Jamaica, Jamaicaaaa!

Har du hatt en bra dag?

- Love K.A

Én kommentar

lene duus

18.jun.2011 kl.17:41

hahahaa.. døde litt av dette inlegget kjetil :P hhahaha!!!!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits