Dagens

owjee

VEL, jeg måtte tilbake på skolen idag etter den lengste og diggeste helgen jeg har hatt på veldig lenge! Men jeg kan ikke akkurat si det var en spesielt lærererik dag, for de fleste er klare for sommern nå, og når man starter dagen med en rimelig sløv gymtime og så fortsetter med fri fra 10 til 12, daa er det sommer følelse, igjen.. Men vi hadde siste Klassisk time med læreren vår vi har hatt i sykt mange år, så vi dro avgårde å kjøpte litt mat og babyklær, siden hun skal ha tvillinger til høsten. Og da vi var på Meny ropte salaten på meg, så jeg måtte kjøpe meg en..

qdjfp.jpg

Dette elsker jeg! Sette seg på bussen og nyte en salat og musikk, men noe jeg ikke elsker...

r5ehu.jpg

Jeg kødder ikke.. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan tenke at en vanlig person med lange ben skal få plass mellom de setene? Jeg satt med bena inn i ryggen på setet foran(ehm som dere ser..) og hadde noen sittet foran meg hadde de ikke kunnet sitte med ryggen inntil fordi det bulte ut.. Jeg hater sånne busser! Akkurat som HKM eller hva de bussene heter.. De passer ikke til kroppen min, FML! Det er faktisk det jeg irriterer meg mest over.. Blæh! Ok, det var dagens sinnablogging, nå skal jeg spise enda mer mat, wiii!

Hva irriterer du deg over?

- Love K.A

5 kommentarer

Marita

07.jun.2011 kl.23:39

det er aldri noe problem for meg...

Waby

07.jun.2011 kl.23:43

Marita: Shortey <3

Kewle

08.jun.2011 kl.01:09

hater det...

A dancers life

06.jul.2011 kl.20:13

Hvem skal ha tvillinger? :p hehe.

Waby

06.jul.2011 kl.20:42

A dancers life: Cecilie :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits