Snakket med en Hollywood kjendis

omgæææd

Jeg var egentlig på vei til å legge meg da jeg så en Tweet fra Angela Simmons på Twitter, hvor det sto at hun var hjemme for å feire memorial day, og at hun var klar for å chatte med folk, og jeg var jo så nerd at jeg sjekket akkurat i det hun postet den, så da var jeg første som ble med. Angela Simmons er for dere som ikke vet hvem hun er, datteren til Run Dmc rapperen Rev Run. Her er hun sammen med Jessica Brown.


aaaw, she so cut! Jeg var helt seriøst forelsket i henne da jeg var yngre, funfact! Så der satt vi utrolig nok i seks minutter å snakket om masse rart. Jeg sa at jeg ELSKET Run's House, og Daddy's Girls, for det gjør jeg helt alvorlig talt! Var helt hekta en stund.. Også sa hun, aw you are so cute! Im gonna go to your Twitter profil now, and see if you could be my futur husband, lol! Også var hun på profilen min og sa hun digget håret mitt, og at jeg burde ta en tur til New York, regner med det er fordi vi skal gifte oss :) Jeg prøvde å få henne til å si om det kom flere serier om henne og Vanessa, men det kunne hun ikke svare på sa hun, selvom jeg smisket en del..  Etter at de andre begynte å komme, begynte hun å ringe rundt til random folk, men da følte jeg for å sove, så da sovnet jeg og det var utrolig digg!

Har du snakket med en kjendis?

- Love K.A

9 kommentarer

Tone

31.mai.2011 kl.17:02

Haha, jeg kommer ikke over at du faktisk snakket med henne. Jeg elsker også Run's house! Digger hele familien! Du er heldig. Serr, tenk hvis du drar til New York og Angela Simmons blir guiden din da! Hahaha!

MA

31.mai.2011 kl.21:01

WHaaat!? You did? Omg, why haven't you told me, bitch? :O Haha, så sykt gøy. Jeg digger ho!

Mariell

31.mai.2011 kl.21:10

Herregud. Vittig! Daddy's little girls. Elskeeer showet. Vi får kjøpe sesonger å ha i leiligheten ;)

Waby

31.mai.2011 kl.21:59

Tone: Jeg vet, hun bøøør ta meg med til Run's House as :P

Waby

31.mai.2011 kl.22:00

MA: Haha, har ikke sett deg så mye idag, så jeg tenkte ikke helt på det :P

Waby

31.mai.2011 kl.22:02

Mariell: Jeg også! Og jeg er så på jakt etter de sesongene nå :P

Lene Duus

01.jun.2011 kl.14:51

sykt feet header du har fått deg a ;)

Waby

01.jun.2011 kl.21:59

Lene Duus: Takk :) du var btw kommentar nummer 2000 :P

Lene Duus

01.jun.2011 kl.23:46

Jøsses! hehe.. ikke hver dag ;)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits