Helgen

som var.

Ah, jeg har vært i Oslo i helgen, wiii. Jada det var faktisk wii, for vi kjørte inn, og stoppet egentlig veldig mye, men jeg tror ikke det er så viktig for dere å vite egentlig.. Før vi gikk på danseforestilling var vi en tur innom OsloCity fordi Tobias skulle ha nye klær eller noe. Også var heisen fucka, og det sto på en lapp rett foran ansiktene til alle som sto å ventet på dem, men vente.. det skulle de gjøre!


De ser til og med på lappen.. Og sååå fant vi ut at vi skulle ta bilde i fotoboks, noe som ikke gikk helt osm det skulle..


Det var ikke bare at Marit nesten ikke kom med på bildet, men vi skjønte ikke når den tok bildene, for det blinket rødt og da trodde vi at det var da den gjorde seg klar liksom, så bare lagde tryner av og til, as you can see.. fail! Men så gikk vi for å spise på Dolly, som var fun også gikk vi til Bårdar for å se første klasses danseforestilling, Elisabeth, du har blitt veldig flink! Og etter å ha fått skikkelig tresmak i rævva av benkene vi satt på, gikk vi til Elderado for å se Hangover 2!


Den var funny, men det var kaos av meldinger på telefonen min, så jeg lo ikke så sixpacken kom liksom.. Og nå merker jeg at dette innlegget blir alt for langt, så jeg hopper frem til søndag, woop da kikket vi på leiligheten!


wiiii! Jeg gleder meg heftig! Og tror dere ikke vi overtar den fra en kjendis? Alle som fulgte med på Top Model 2011, fikk med seg at hun som vant het Claudia, og det var hun som åpnet døren etter at vi hadde stått å ringt på i 5 min.. 

Det var hele weekend historien min, vi blogges!

Hva har du gjort i helgen?

- Love K.A

2 kommentarer

Vemund Eldegard ( - :

30.mai.2011 kl.17:16

oslo rocks! :)

Waby

30.mai.2011 kl.17:55

Vemund Eldegard (: oh yes!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits