Når man elsker mat

men ikke kan spise..

Ok, jeg lider her! Som de aller fleste vet så ELSKER jeg mat, og jeg er jeg sulten på noe og har muligheten til å putte det i meg, blir jeg et dyr! Og i går kveld da jeg kom hjem fra Risør hadde jeg tygd tyggis hele dagen, så magen min skrek etter mat, og det eneste jeg gadd å lage var pølser, lage pølser. LOL. Men da jeg skulle grille den siste pølsa, glemte jeg den, så den endte opp sånn her

a08rw.jpg

Altså, dere ser ikke hvor stor den er, men den var ekstreeemt stor, haha den blåste seg opp! Og da jeg skulle spise den hadde den sunket sammen, så den var helt flat! lættis.. Men nå som klokken snart er tre, og jeg ikke har spist enda, finner mamma ut at hun skal lage pizza.. Så da står hun på kjøkkenet hvor jeg ser på tv og IKKE kan spise fordi jeg har tatt antibiotikan min..

w7tby.jpg

Det er så utrolig ubehagelig å vite at man ikke kan spise i det hele tatt.. Jeg føler meg som et fattig barn! Men nå er det bare tre kvarter igjen av sultingen min, så det blir digg.. Neias, nå skal jeg se ferdig Real Housewives of Orange County, for det er så lættis!

Hva gjør dere?

- Love K.A

6 kommentarer

Vemund Eldegard ( - :

27.mai.2011 kl.14:54

Jummi! :P

karitam

27.mai.2011 kl.14:54

Ha en super dag videre!

-Jeg hadde satt utrolig pris på om du ville lest bloggen min og kanskje lagt igjen en kommentar :)

Ingridohoemo -

27.mai.2011 kl.14:59

sjæl as, jeg spiser hele tiden når jeg kjeder meg, er en stygg uvane jeg har, men veier heldigvis ikke så mye, og jeg trener ofte og mye, så jeg klarer meg :)

ketten

27.mai.2011 kl.15:03

utrolig bra blogg :=)

Matilde-Legg meg til som venn

27.mai.2011 kl.15:04

nam :-D skal til byen ;)

Waby

27.mai.2011 kl.15:37

ketten: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits