For en dag!

aaah

I går skulle jeg jo egentlig fortelle om hva jeg skulle idag, men så klikka jo hele driten, men det jeg skulle fortelle var hvertfall at jeg har hatt lesedag idag. Som har blitt brukt lite effektivt i forhold til hva den egentlig skulle bli brukt til.. Jeg har vært hos legen, som alle russ burde, fordi jeg fortsatt er forkjølet og ble bedt om å sjekke meg for hjernehinnebetennelse, caaause en dude døde av det, og det er ukult.. Men hvertfall så dro jeg ned på legekontoret og der var det rimelig mange folk, og stort sett alle hadde vært på forestillingen, eller lest i avisen


Og jeg ble overfalt av eldrebølgen som skulle klemme og kysse meg fordi jeg hadde gjort en fantasisk jobb. Men det var veldig hyggelig da, helt frem til jeg måtte inn å stikke meg i fingeren..


Det gjorde faktisk overraskende vondt, eller ikke sånn at man holder på å dø, men det svei skikkelig! buhu.. Og jeg fikk faktisk aldri vite om jeg var frisk eller ikke, men mamma sa at det sikkert var bra siden legen ikke sa noe. Og etter det gikk jeg inn til den andre legen, som først lurte på om hun kunne gi nr mitt til en av pasientene hennes, fordi hun hadde søkt på danselinjen og kunne ringe meg om hun lurte på noe, så Heidi, som hun het, hvis du leser dette, så kan du bare ringe, jeg er egentlig ganske hyggelig(faktisk). Så gikk jeg opp til oldemoren min som hadde sagt hun ville snakke med meg, og det er jo alltid hyggelig, men idag begynte hun med masse ting om hvor glad hun var i meg, og hvor stolt hun var over at jeg hadde blitt kjent og at jeg var en fantastisk person. Og nå blar ikke jeg opp i privatlivet mitt her på bloggen, men som dere gamle lesere vet har jo barndommen min vært litt hard, og hun begynte å snakke om at jeg var så sterk da jeg fulgte mamma opp til alteret da hun skulle gifte seg på nytt.. og jeg måtte gråte, herregud, jeg gårt og gråt. Så det var liksom dagens rewind.. Bibbi, du er fantastisk, and I'll love you to the day i die.

Sååå kom jeg hjem og kom på at jeg snart skal flytte, og at jeg må på shopping snart, meen så kommer mamma på at hun har noe til meg, nemlig et kjøkkenbord og fem stoler, kult! Og sååå kom jeg på at mora til stefaren min sa hun hadde satt frem litt stuff til meg, så jeg gikk opp og var helt forberedt på sånn tallerker fra 30-tallet.. Men neida


 Jeg var i sjokk, for det var jo fint som bare det! Så tusen takk Monica! Jeg merker at folk faktisk er litt glad i meg, bare at jeg skal flytte da, så da kommer det ekstra frem, haha. Og hva skjer nå? Jo nå skal jeg begynne på antibiotika, sammen med Idoform.


Skulle jo aldri lest om bivirkningene.. Det er jo helt sykt! Tenk om jeg ender opp med diaré på eksamen da, kanskje litt sopp i endetarmen eller bare nedsatt nyrefunksjon.. JAAA, I love my life..

Dette er det lengste innlegget noen gang tror jeg, woow! Men jeg hadde mye å si idag, så dere får bare lide!

Hva har du gjort idag?

- Love K.A

2 kommentarer

Julie

25.mai.2011 kl.21:10

Jeg ELSKER bloggen din. Jeg er en fast leser.

Jeg danset også på fame, og jeg må si at du er super god til og danse.

Waby

26.mai.2011 kl.00:46

Julie: Hei Julie :) Jeg elsker bloggen din også. Og du er også veldig god til å danse :)

Og jeg kommer faktisk til Risør i morgen, men det vet du sikkert allerede :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits