Rimelig sur..

fyyyy

Ok, jeg var så sur i går, at jeg fortsatt ikke klarer å tenke klart engang.. Og jeg kjenner at det bobbler ganske inni meg akkruat nå også.. Det er Mai, den måneden som liksom skal komme skjønn og mild, som man synger i kom maaaaai du skjønne milde, men det er fææn ikke mye skjønt og mildt med dette as..

Også tenkte jeg, skal jeg liksom hjem for å blogge om noe som er underholdene for dere etterpå.. det funker jo! Men neida, jeg gikk nemlig på jobb da jeg tok dette bildet, og jeg gikk avgårde i joggebukse, hettegenser og ikke dusjet, for det skulle jeg liksom etter jobb.. Men så ringer mamma meg og sier, du vi drar i bursdagen nå vi, tar med noen klær til deg. Mitt muggis tryne gikk fra dette til detteI went cray cray! Så da måtte jeg gå i bursdagen da, ekkel og stygg.. Og jeg var faktisk litt mer muggen da jeg kom hjem, men sååå, fikk jeg i meg litt is og etter at jeg da hadde spist litt is og annet snop i bursdagen, fikk jeg en liten virkning da jeg kom hjem.. Is in my <3

owjeee, da ble det party i hjernen min hvertfall! Og nå sitter jeg her og ler av alle som klikker helt på personen som har kommentert. Tusen takk dere, bra å se at dere har litt kjærlighet for meg, det mener jeg altså:)

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits