Gutter med barberte legger(?)

ikke kult!

Ok, jeg har jo fått beinhinnebetennelse og da må jeg teipe muskelen fast.. Og det er jo ikke bare ett ben, det er begge! Så igår da jeg kom hjem fra trening satte jeg meg ned for å se Paradise Hotel, og kjente at bena mine dunket av smerte.. Det var faktisk ganske vondt

69wuk.jpg

Jeg så ut som en mumie eller noe.. Anyways, så sa Kari, som har hatt samme selv, at hun hadde gjort dette og at det funket bra, så da får jeg bare prøve det.. Men etter jeg hadde fått sett Paradise og spist litt ekkel spagetti, gikk jeg i dusjen, med teipen fordi jeg måtte ta den av.. Og det skulle liksom hjelpe sa jentene på dansingen... It did not! Jeg måtte bare dusje ferdig, og så gå og sette meg med bena inn dusjen..

7k4zz.jpg

Jeg har danseføtter, ikke se på dem..
Anyways, så har jeg jo hårete legger, og jeg vil aldri i mitt liv gå gjennom det der igjen.. FY fææn såå vondt det var. Jeg gråter ikke ofte fordi ting gjør vondt, men jeg satt på badet, med Someone Like You på, og gråt mens jeg røsket hårene av leggene mine.. Og til slutt var jeg nesten død


 au.. det var jævlig.. Unnskyld, jeg vil ikke banne, men det var faktisk det! Neias, jeg skjønner ikke dere som vokser leggene deres, dere trenger seriøs hjelp, og jeg melder meg frivillig til å sende dere på terapi!

- Love K.A

4 kommentarer

silje

19.mai.2011 kl.10:39

huff da, får håpe det snart går over:)

Daniel Niazi

19.mai.2011 kl.10:40

AUUUUUUUUUUUUUU!

Tror det for være en lærepenge at det å barbere legger er dameting! :-)

Waby

19.mai.2011 kl.12:09

Daniel Niazi: Ja, men jeg må jo fortsatt gå med teip da..

Waby

19.mai.2011 kl.12:10

silje: Det håper jeg også..

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits