Eksamen

wii

Sorry at jeg rett og slett suger til å blogge for tiden.. Men jeg har ekstremt mye å gjøre, også har jeg ikke noe energi til overs for å sette meg ned for å blogge.. Jeg vet det er sykt teit når jeg ikke har tatt en pause, men akkurat nå må dere bare være forberedt på at det blir litt færre innlegg. Etter kommentaren jeg fikk har jeg fått veldig mye spørsmål om jeg hva jeg skal gjøre med den, og jeg skjønner at noen av dere vil jeg skal anmelde den og sånn, men jeg tar det helt fint, og det gjør meg ikke noe at noen føler for å bruke yttringsfriheten sin. Det har vært veldig mye hat mot meg og bloggen min den siste månenden, så JA, jeg skal svare på kommentarene, vet ikke helt når jeg skal gjøre det men det kommer. Så i går måtte jeg drukne sorgene mine litt, nææt! Har ikke så mange sorger for tiden, det som var greia i går er at jeg har senebetennelse i begge leggene, og det er en uke igjen til forestillingen. Eller jeg vet ikke om det er senebetennelse, fordi det er foran på leggen liksom, fra kneet og ned til ankelen, så mamma trodde kanskje det var beinhinne betennelse.. Og da tenkte jeg, fyy nå fikk jeg lyst på kuleis! Og tror dere ikke vi har fem liter lolipopis i frysern?!

i3vnf.jpg

Med kjeks! hahaha, når jeg ser dette bildet nå, ser jeg hvor stygg jeg er uten hår, eller kort hår da! Jeg hadde ikke gjort meg som nazist.. uff, nei nå må jeg tilbake til eksamenssnakkingen, jeg har jo kommet opp i Engelsk, Nynorsk og Bokmål skriftlig.. Vi blogges

Flere som har kommet opp i eksamen?

- Love K.A

Én kommentar

Linni Nordahl

13.mai.2011 kl.12:09

Når jeg så bildet fikk jeg lyst på IS <3

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits