Sunnhetsmannen

No more fat!

Jaaaada, jeg sitter på bussen og tenker over hva jeg skulle gjort uten Vitamin Water og Nutrilett.. Har alltid det når jeg er ute å reiser, og det er bare standar liksom.. Grunnen til at jeg ikke har sagt noe om at jeg er ute å reiser(igjen), er fordi jeg ikke visste det før 15 tiden idag, så da ble det bare sånn.. Jeg hater å innrømme det, men jeg skal på fatcamp

ts7lzx.jpg

Haha, det hadde vært noe for meg! Neias, skal ikke det, jeg skal fortelle dere, men jeg har nesten ikke strøm igjen på pcen så jeg må forte meg litt.. Må btw fortelle dere at det var en dude som fridde til dama si på en bensinstasjon.. WOW, one ghetto wedding coming right up! Jeg holdt på å le meg ihjel da jeg så det, for han hadde akkurat vært inne å kjøpt roser på stasjonen, også sto de der rett ved bensinpumpa! hahaha, takk for inspirasjonen sier jeg bare.

Hvor skal jeg?

- Love K.A

18 kommentarer

Jorid

10.mai.2011 kl.03:39

Tror vel ikke du trenger fatcamp akkurat! Du ser bra ut:)
Fin blogg:)

11.mai.2011 kl.12:46

Herregud så jævlig tragisk du er. Du trenger et liv, og ikke tro bloggen din er bra, den er egentlig jævlig teit. Du påstår du har mange lesere men det virker ikke akkurat sånn. Jeg synes synd på alle som er innom her og leser ass! Jeg blir lei meg av å se på deg, og at du tror du kommer til å komme langt i livet, for du suger til å danse, det er vel derfor du aldri legger ut filmer? Alle skjønner at du bare er lættis, og jeg håper du skjønner at ingen egentlig liker bloggen din. Til og med jeg kunne danset og blogget bedre enn deg. Jeg dør av deg, det er trist at du sitter på rommet ditt å skriver om noe folk driter i! Jeg gleder meg til jeg kan gå forbi deg der du sitter på gata med en kopp foran deg! Jævla homo fag! Du suger, og jeg håper livet ditt blir jævlig!

Vivian

11.mai.2011 kl.12:56

Haha, taper as, tør ikke engang å stå for sine egne meninger ved og ikke skrive navnet ditt.

Så fint dette bare en din mening da for jeg lover deg folk liker bloggen til Kjetil og elsker og lese den. Foresten så virker det ikke som om du noen gang har sett Kjetil danse, for det er noe han virkelig kan.

Komentaren din var egentlig bare sykt lol, derfor jeg ikke klarte å la være med og komentere tilbake. Haha

Mette

11.mai.2011 kl.13:22

Herregud, det er jo ingen mening i det innlegget overfor her!

For det første har Kjetil mange lesere, og det er mange som digger bloggen hans!! Jeg kan med trygghet si at jeg er en av dem!

Når det kommer til Kjetils danseferdigheter kan du bare dra til helvette med din kommentar, det er jo ikke for ingenting at han har danset i musikkvideo, på hove og har hovedrolle i forestilling om ca en uke!

Hvis du driter i kjetil og livet hans, la være å gå inn på bloggen hans! Du er sikkert en sånn taper som ikke kommer noe sted her i livet, en som lever av å rakke ned på andre! Tror du rett og slett er missunnelig på at han fordi han får mye oppmerksomhet og har mye å gjøre!

Btw det flaueste med det innlegget var vel igrunn at du ikke skrev navnet ditt!! Serr viser ihvertfall at du er en feig taper!

AuroraLHI

11.mai.2011 kl.15:11

Haha, jeg håper virkelig den hater-kommentaren over her bare er tull? For hvis ikke er det noen som kanskje bør se seg om etter noe annet å drive på med. Kjetil har mange lesere, og hvis "personen uten navn" synes denne bloggen er så tragisk, hvorfor har den da fulgt med på bloggen så lenge at den vet at Kjetil ikke har lagt ut mange dansevideoer?

Kjetil er flink til både å blogge og danse, så jeg tror kanskje det er litt misunnelse ute og går her. Ingen bryr seg om kommentarer fra negative tapere som ikke tør å skrive navnet sitt engang.

Ine Marie

11.mai.2011 kl.20:32

Noen som er sjalu eller!? -Haha

Lisa Bolle

11.mai.2011 kl.21:19

Kult bilde der du ikke sitter på rommet ditt! :D Btw: du er jævlig digg <3

Kine D

11.mai.2011 kl.23:26

å herre... kjetil, sjekk IPen på kommentaren? ...uansett, du som skrev kommentaren, slutt å hat, vi ler av deg...

Elise

14.mai.2011 kl.22:35

fyfa*n, hav er vits og være så frekk, tviler på at du har sett han danse?.. du er sikkert bare misunnerlig..

A dancers life

23.mai.2011 kl.20:34

Gud bedre for en jævlig meningsløs kommentar nesten på toppen her!!!!

Man.... You look good on the dancefloor!!! You have amazed me soooo many times!!!!!! <3

You're gooood!!! Legg ut en film der du danser en av dansene du har laget med Marit og Elisabeth ( if they approve), så tenker jeg den kjeften er stoppa ganske fort!!!!

Den stakkars sneversynte, uvitende lille frøkna på toppen her...... Jeg har ikke ord for hvor ufattelig tafatt hun får seg selv til å se ut!!! Hahahahahahaha.

Waby

23.mai.2011 kl.21:47

A dancers life: Skal gjøre det jeg :)

MA

24.mai.2011 kl.22:59

Lol, du anonym. Ikke vær slem med bestevennen min. Han er faktisk verdens beste og du er bare sjalu fordi han er mye bedre enn deg.

ILoveKjetil-AndréWard.com <3

Waby

25.mai.2011 kl.00:49

MA: ILU2MA.com <3

idaness

28.mai.2011 kl.22:00

herregud! du er bare så morsom!! jeg og vennene mine dør av latter hver gang vi ser denne videoen!!

du er døds flink til å danse og!!!

WE LOVE KJETIL!!!!!!!!!

Waby

29.mai.2011 kl.00:34

idaness: Haha, så bra da :P

Tusen takk :)

Lill Magrett

29.mai.2011 kl.13:06

Kjetil i LØØØØØØØVE you!

Waby

30.mai.2011 kl.17:12

Lill Magrett: I løøøøve you to :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits