Oh yeah!

jeg er tilbake!

Nesten helt bra også, bare med en liiiten hangover! Men ellers er alt ganske bra as! Herregud for en helg, det er rett og slett fantastisk hva bare en liten helg med mye alkohol! Fy fæck så gøy det har vært, men samtidig så er det som alltid noe kjipt, men akkurat det gidder jeg ikke bruke tid på å skrive om idag. For jeg vil bare fortelle alle dere hvor mye gøy jeg har hatt i helgen, men jeg har filmet litt også så jeg skal legge ut filmene i en miks senere i dag:) Men hva har jeg gjort? Jeg har prøvd å "lage" nye venner...


Men så var det stengt så jeg fikk ingen venner.. FML!
JODA jeg fikk venner jeg, satt i bilen og slappet av, så fikk jeg besøk Solveig, og plutselig fikk vi besøk av to jenter fra en buss som heter Mother Russia, Helene og Mari(hvis jeg husker rett) og de hadde en utrolig bra buss, jeg digget den, og de digget Get Lucky, som seff Solveig også gjorde.

 
Og jeg har jo selfølgelig mere bilder(!), men jeg må legge dem ut senere for jeg har ikke fått alle inn enda, mange ting å gjøre vet dere og da er det ikke så enkelt! Nå må jeg tilbake til miksingen, så dere får bare tune innom senere!

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits