Russeknuter

ftw

Jeg har lært ett nytt ord, og det er for the win! FTW, tok litt tid før jeg forstod hva det var, meen im on it now! Hvertfall så har jeg tatt noen knuter til idag, jeg har sittet og holdt for ørene en hel skole time, også en til jeg trodde kom til å bli enkel.. Vi stakk opp på Meny etter at jeg hadde mast om å dra i ca. en time, også kjøpte vi Hubbabubba! Og jeg har seriøst ikke smakt det siden jeg var 10 år eller noe, så jeg gledet meg faktisk litt. Men jeg kjente at å ha fem av dem i munnen samtidig, ikke akkurat var det jeg kunne tenke meg..Jeg klarte til og med å blåse, sånn-som-jeg-ikke-husker-hva-heter-nå(bobble?) Men den sparkk ganske kjapt da..jaada.. Det var det jeg hadde å si egentlig.. SÅ, da sier jeg natte og legger meg med min tette nese og såre hals! Derfor er jeg hjemme og ikke drita på en russekro. Så flink jeg er! 

Marita, har forresten bursdag idag, woop woop. Hun fikk en svett klem etter treningen, mmm regner med hun ble rimelig fornøyd! Jeg er best!

Flere som har tatt knuter?

- Love K.A

6 kommentarer

solveigfjell

05.mai.2011 kl.02:28

Tror alle russ er syke for tiden, men du er flink som er en av de som dropper å reise ut:P

Waby

05.mai.2011 kl.10:09

solveigfjell: ehhe, det er den enese kroen jeg ikke har vært på, ellers er jeg ikke så flink :P

MA

05.mai.2011 kl.12:31

Takk for det siste bilde da, Kjellern! Haha

Waby

05.mai.2011 kl.22:29

MA: No prob <3

Kamilla Haaland

05.mai.2011 kl.22:39

Get lucky, skal prøve å huske det! :)

Kjersti

09.mai.2011 kl.21:45

Stjelt en pult eller?

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits